Ce le răspunde Anca Serea celor care cred că s-a pocăit

Ultima actualizare:

    Anca Serea, Adi Sînă și cei patru copii sunt nerăbdători să-l primească în familie pe noul bebefoto: OK! Magazine
Anca Serea, Adi Sînă și cei patru copii sunt nerăbdători să-l primească în familie pe noul bebefoto: OK! Magazine

E isterie pe Internet! S-a pocăit sau nu... Anca Serea (35 de ani)? De unde a apărut şi întrebarea asta? De câteva zile, de când știrista de la Prima TV a dat vestea că va aduce pe lume cel de-al cincilea copil. Vedeta a luat atitudine și le răspunde curioşilor.

În ziua în care a împlinit 35 de ani, Anca Serea a făcut anunţul cel mare! Ea şi soţul ei, Adi Sînă (38 de ani), vor deveni din nou părinţi, în luna aprilie. Este al cincilea copil al știristei de la Prima TV. Doi dintre ei sunt ai primul soț, afaceristul Filip Poplingher, care s-a stins în urma unei boli grave. Vestea a aruncat în aer showbizul! Prietenii şi admiratorii cuplului s-au grăbit care mai de care să-i felicite. Când îi era însă lumea mai dragă, Anca a început să fie bombardată cu mesaje neaşteptate, în care unii internauţi o acuzau ca e pocăită.

„Altă treabă decât să faci copii pe bandă rulantă mai ai?”, au întrebat-o fanii

„Am dat vestea cea mare pe voios, pe blogul meu şi se certau aşa mămicile că una dintre ele săraca a îndrăznit să mă întrebe dacă sunt, mă rog nu dăm nume, dacă fac parte dintr-o sectă anume de fac aşa mulţi copii. Şi pe celelalte cititoare le-a deranjat. Pe mine nu m-a deranjat pentru că, mă rog, io înţeleg absolut orice şi accept şi cam fiecare e liber să creadă ce vrea şi i-am răspuns foarte frumos şi politicos că io cred în Dumnezeu şi că pentru noi fiecare copil e o binecuvântare şi, mai mult decât atât, o împlinire sufletească”, a povestit Anca Serea, pentru emisiunea „Focus Magazin” de la Prima TV.

Vedetei i s-a reproşat că este habotnică şi că va face câţi copii i-o da Dumnezeu. „Altă treabă decât să faci copii pe bandă rulantă mai ai? E timpul să vă opriţi! Deja sunteţi habotnici!”, i-a transmis cineva Ancăi Serea şi soţului ei, Adi Sînă. Anca însă nu-şi bate capul cu răutăţile, mai ales că viitoarea mămică nu are voie să se enerveze şi iată ce le-a răspuns!

„Eu respect religiile fiecărui om în parte”

„Nu, nu facem parte din nici un alt cult religios. Dacă ar fi fost aşa, vă întreb pe voi, aş mai fi mers la biserică, aş mai fi avut un duhovnic, aş mai fi botezat copii, nu ştiu. Concluziile le trageţi voi. Nu, dar nu comentez! Eu respect religiile fiecărui om în parte”, a mai adăugat Anca Serea.

Câți copii are Anca Serea 

Anca Serea mai are acasă patru copii, David, Sarah, Noah şi micuţa Ava, care a împlinit săptămâna trecută doi ani. „Adi îşi dorea mai mult ca mine trebuie să spun încă un copil, sincer nu ne aşteptam să vină atât de repede, dar am lucrat intens la asta şi de altfel de fiecare dată când vorbeam cu voi vă spuneam că lucrăm”, a mai spus vedeta. Cât despre bebeluşul care stă să vină, acesta pofteşte de mama focului la limonadă în toiul nopţii: „Are o oră aşa preferată, uite asta nu am povestit. Pe la patru, între patru şi patru şi cinci se trezeşte şi trebuie neapărat să-i dau ceva dulce, fie un fruct, fie puţin compot, o limonadă, orice. În restu, nu poftesc la nimic. Cred că am acelaşi regim de viaţă pe care l-am avut şi înainte să rămân însărcinată”.

image
image
image
image
image
image
Oana Zăvoranu și  Alex s-au împăcat
banner oana roman png
banner dorian popa png
banner valentina pelinel png
adison rae jpg
1 alexandra usurelu deschidere jpg jpeg
banner Larisa Dragulescu png
banner dorel visan png