Ce mai fac câinii Cristinei Ţopescu: Sisi şi Bony merg la „şcoală”

Ultima actualizare:

    Cristina țopescu își iubea mult câiniifoto: captura Facebook
Cristina țopescu își iubea mult câiniifoto: captura Facebook

Sunt două luni de când vestea tragică a morţii Cristinei Ţopescu a şocat întreaga ţară. În urma ei au rămas câţiva câini de care avea grijă şi de care se ocupă, în prezent, Kuki Bărbuceanu preşedintele Asociaţiei ARCA. De la el am aflat că patrupedele sunt bine şi că doi dintre câini vorm merge la şcoală, la Cluj.

Trupul Cristinei Ţopescu a fost găsit în casă, pe 12 ianuarie. Se crede că a murit în luna decembrie, însă nu se cunoaşte cu exactitate ziua. În curtea şi în casa vedetei au fost găsiţi câţiva câini care erau destul de agresivi la vederea atâtor oameni care veniseră să le disturbe liniştea alături de stăpâna loc. A fost nevoie să fie sedaţi pentru ca autorităţile să poată intra în curte.

Patru dintre câinii Cristinei Ţopescu au fost luaţi de Kuki Bărbuceanu, preşedintele Asociaţiei Arca, chiar în seara în care vedeta a fost gasita moartă în casă.

Este vorba despre „trei fete și un băiat” şi acum sunt înconjurați de iubire și înțelegere, în curtea reprezentantului ARCA. Sunt hrăniți și li se acordă toată atenția.  Se pare însă că, deocamdată, nimeni nu o poate înlocui pe Cristina Țopescu în inima lor. Doi dintre ei vor pleca însă la o şcoală de dresaj din Cluj unde vor  învăţa câteva reguli de comportament  pentru a fi mai uşor adoptaţi.

„Sisi şi Bony urmează să plece la şcoală la Cluj, unde vor fi „educate”. Vor fi învăţate elementele de bază: „şezi”, „aşteaptă” şi alte câteva. Nu este vorba despre un dresaj în adevăraul sens al cuvântului. Apoi vor fi date spre adopţie. Le vom găsi familii care să aibă curte şi să iubească animalele”, a povestit Kuki Bărbuceanu pentru Click!.

Preşedintele Asociaţiei ARCA a mai spus că îi va păstra ei pe ceilalţi doi căţei.  

„Pe Şiba o voi păstra eu, cel mai probabil, dacă se va înţelege cu pisicile mele. La fel şi pe Alex. Şiba are cele mai multe probleme de sănătate. Mai este o căţeluşă, Vrăbi. Ea e la o prietenă de-a Cristinei. Ceilalţi 20 de câini pe care îi hrănea ea vor fi trimişi la adăpostul SOS Dogs din Oradea.  Este un adăpost deschis cu spaţii foarte mari pentru câini”, a mai spus Kuki Bărbuceanu. Alți doi căței au ales să își urmeze stăpâna. Au fost găsiți morți în locuinţa vedetei.

Cristina Țopescu a fost descoperită moartă, în seara zilei de 12 ianuarie, în casa ei din Tunari, după ce vecinii au sunat la poliție și au spus că nu au mai văzut-o de mai bine de trei săptămâni. Câinii ei suntgreu adoptabili, astfel că pentru Sisi și Bony s-a descis că cel mai bine este să meargă pentru o vreme la o școală din Cluj pentru a fi educate.

Citește și:

4 mistere ale morții Cristinei Țopescu. Scenariile negre care au circulat după tragica veste

Cristina Țopescu nu își mai găsea locul la nicio televiziune: „Avem tupeul să spunem că ne va lipsi!”

image
image
image
image
image
image
FotoJet (12) jpg
3 mioara velicu 40 de intrebari cu denise rifai kanal d jpg jpeg
FotoJet (6) jpg
Fuego concert Sala Palatului  jpg
image png
image png
image png
image png