Ce mai fac «fetele» care au pozat goale în reviste

Ioana Ginghină
Ioana Ginghină

Frumuseţea-i trecătoare, aşa că bate fierul cât e cald. După aceste proverbe se pare că s-au ghidat vedetele din povestea noastră, care mai întâi au pozat în reviste pentru adulţi şi abia apoi au devenit gospodine şi s-au pus pe făcut copii.

Numele Nicoletei Luciu (35 de ani) te duce instant cu gândul la revista “iepuraşului cu papion”. Bruneta are la activ 6 apariţii în Playboy şi a strâns 20.000 de dolari din această activitate. Acum, ea pune zilnic masa pentru 4 copii, Zsolt jr. (7 ani) şi tripleţii Kevin, Kim şi Karoly (4 ani), dar şi pentru soţul Zsolt Csergo, cu care s-a căsătorit în 2012.

Şi “iepuraşul” Playboy Andreea Antonescu (33 de ani), odinioară puştoaica fâşneaţă din trupa Andre, e acum mamă şi soţie devotată. Sienna a împlinit 4 ani în mai, iar Andreea şi afaceristul Traian Spak au bifat 4 ani de căsnicie vara aceasta. Poate cea mai senzuală blondă care s-a dezbrăcat în Playboy, Andreea Spătaru (30 de ani), are o minune de fetiţă, Maria Sofia, care s-a născut în SUA, în iulie 2009. Recent, Andreea şi iubitul ei, Sorin Marica, şi-au dus fetiţa în Franţa, la Disneyland.

Rocsana Marcu (32 de ani) ne-a bucurat ochii cu formele ei, iar acum îţi vine greu să crezi că are două fiice mari, fiecare din câte o relaţie eşuată: Mayra (8 ani) şi Indira (4 ani). După Ioana Ginghină (38 de ani) au suspinat mulţi bărbaţi când a pozat în Playboy, dar inima ei aparţine doar actorului Alexandru Papadopol, cu care s-a măritat în 2007 şi căruia i-a dăruit o fetiţă, Ruxandra (7 ani).

La 37 de ani, solista Andreea Bănică a rămas la fel de sexy ca atunci când s-a dezbrăcat în celebra revistă pentru bărbaţi. În 2008, ea a făcut nuntă cu Lucian Mitrea, primul şi singurul bărbat din viaţa ei, iar în mai 2009 a devenit mămica Sofiei. Anda Adam (35 de ani) vine tare din urmă, întrucât e gravidă în luna a opta şi va avea o fetiţă, Evelin. Anul acesta, pe 7 iunie, a făcut nuntă cu afaceristul Sorin Andrei Nicolescu.

Andreea Spătaru
Andreea Spătaru

Rocsana Marcu
Rocsana Marcu

Anda Adam
Anda Adam

Nicoleta Luciu
Nicoleta Luciu

Andreea Antonescu
Andreea Antonescu

Andreea Bănică
Andreea Bănică


    Andreea Antonescu
Andreea Antonescu
FotoJet (3) jpg
cub horoscop iertare png
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
Oana Roman si Isa jpg
cub isabela onoriu png
FotoJet (2) jpg
cub raluca podea png
Shakira jpg
image
image
image
image
image
image
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (3) jpg
FotoJet (2) jpg
Shakira jpg
cub morris png
foto 1   Dan Negru (1)B jpg