Ce mai fac foștii “matinali” de la OTV. Claudiu Bogdan e programat la operație. Uite ce a pățit!

simeon stalpnicul png
Cristina și Bogdan ne trezeau în fiecare dimineață la matinalul OTV

Vă mai amintiți de Claudiu Bogdan (40 de ani), simpaticul prezentator al matinalului de la OTV, ”Zori de zi”? El și soția lui, Coca Cristina, se pregătesc să revină pe micul ecran, la un alt post tv, însă în plină perioadă de negocieri, Claudiu a dat de necaz. A fost diagnosticat cu ruptură de menisc și de ligament încrucișat, după accidentul suferit în parcul din Drumul Taberei.

Claudiu, care de-abia învățase de la cei doi copii ai săi, Selena (10 ani) și Ianis  8 ani), să-și păstreze echilibrul pe role, a pățit-o rău, chiar pe 1 Mai, în timpul unei plimbări prin parc. Acum are piciorul stâng în ghips și îl așteaptă o operație delicată. Contactat de Click!, Bogdan ne-a povestit despre pățania care l-a lăsat imobilizat la pat, pentru câteva săptămâni: ”Eram cu copiii mei în parcul din Drumul Taberei, mă dădeam cu rolele chiar pe pistă. La un moment dat, mi-a tăiat calea un copil și, ca să-l evit, m-am trântit la pământ. Fiind începător, n-am știut să iau curba. Doctorii m-au diagnosticat cu ruptură de ligament încrucișat și de menisc. Acum am piciorul în ghips, iar peste vreo zece zile voi suferi  o operație, mi se va înlocui ligamentul. După aceeah urmează multe ședințe de recuperare”.

simeon stalpnicul png
Claudiu Bogdan se pregătește de operațiefoto: arhivă personală

Dacă vă era dor de Bogdan, pe micul ecran, vă spunem că sunt mari șanse ca el să revină cu o nouă emisiune, aflându-se în tratative cu un post tv de top: ”Mi-e tare dor de televiziune, au trecut aproape cinci ani de când s-a închis OTV”, a mai adăugat el. Pentru a-și întreține familia, Claudiu a fost nevoit să se apuce de afaceri: ”Am luat un spațiu, în cartierul Giulești, l-am aranjat ca la carte și l-am închiriat unor firme”.

cub visarion alexa png
weddingfeast 2841610 1920 jpg
vremea octombrie toamna prognoza meteo pensionari parc jpeg
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
Timisoara Fashion Week (7) Adelina Pestritu jpg
reghecampf si anamaria prodan
cub anamaria prodan bebeto png
Charles si regina Elisabeta a II-a
Medicul psihiatru Gabriel Diaconu FOTO Facebook
O familie se indreapta spre un avion privat FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image png
Tora Vasilescu
Monica Barladeanu si Rolando Matsangos jpeg
cub adrian nartea animat gif
Ada Condeescu motor jpeg
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan