Ce mai fac «reginele Instagramului» de la Asia Express. Carmen Grebenișan s-a despărțit de iubit, Alina Ceușan ar fi gravidă

26 februarie 2020
article img
Carmen Grebenișan și Alina Ceușan, la Asia Expressfoto: Antena 1

„Reginele Instagramului” de la reality-show-ul „Asia Express” sunt pline de farmec în emisiunea de la Antena 1. Cele două influencere au câștigat simpatia telespectatorilor, iar viața lor privată a stârnit numeroase curiozități. Alina Ceușan și Carmen Grebenișan sunt pe coperta de martie a revistei Unica și fac dezvăluiri interesante.

Carmen Grebenişan (27 de ani) şi Alina Ceuşan (27 de ani), concurente în emisiunea “Asia Express” (Antena 1), au fost protagonistele unei şedinţe foto speciale pentru revista „Unica”. Din interviul acordat revistei Unica, am aflat că una dintre fete s-a despărțit de partenerul de viață. Este vorba despre Carmen Grebenișan, care a vorbit pentru prima oară despre iubitul ei. Din păcate, cei doi nu mai formează un cuplu. Despărțirea lor a venit la puțin timp după «Asia Express». „Iubitul meu a dispărut recent din peisaj”, a declarat Carmen.

De cealaltă parte, despre “sora geamănă” Alina Ceușan au apărut vești mai bune. Se pare că ar fi gravidă. Cancan a dat-o de gol. Potrivit surselor Cancan, celebra vloggeriță ar fi însărcinată în aproximativ două luni. Cu toate că și-a dorit să păstreze secretul, totul ar fi ieșit la iveală după ce reprezentanții ei au purtat o discuție de afaceri cu o companie, pentru un proiect în care vedeta trebuia cooptată.

article img
Alina Ceușan și Raul Tișa s-au căsătorit în iulie 2019foto: arhivă personală

”Asta a reieșit din discuția pe care reprezentanții vedetei au avut-o cu un client. E gravidă în două luni. Contractul era pe termen lung, iar ea n-a fost dispusă să semneze, din această cauză”, a declarat o persoană din anturajul vedetei. Alina Ceușan este căsătorită cu Raul Tișa, celebru hair-stylist în Cluj.

Citește și:

Cum arătau Alina Ceușan și Carmen Grebenișan de la Asia Express, înainte de operațiile estetice

Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, probleme la Asia Express din cauza bagajului prea greu: „Ne-am ales ținutele!”