Ce mai face Ana-Maria Ababei de la "Ferma vedetelor". A lansat un proiect inedit

Ultima actualizare:

    Ana-Maria Ababeifoto: Facebook
Ana-Maria Ababeifoto: Facebook

A fost concurentă la "Vocea României" și la "Ferma vedetelor", iar acum Ana-Maria Ababei a revenit în atenția fanilor. Și nu oricum, ci împreună cu colegii ei din trupa “Modern”, alături de care a lansat piesa "Pirifana". Click! îți spune de ce a decis solista să se mute la Constanța.

Fosta concurentă la „Fermă vedetelor” (Pro TV), Ana-Maria Ababei, a revenit în atenția fanilor cu un nou proiect. Tânăra solistă a lansat videoclipul piesei „Pirifana”, o melodie machedonească pe care o cânta împreună cu Andrei Trifan și trupa “Modern” și pentru care au filmat un videoclip interesant. „După ce anul trecut am fost în Fermă, acum mă ocup de proiectele mele muzicale. Am pregătit deja câteva noutăți, dar le voi dezvălui pe parcurs. În momentul de față toată atenția mea este acordată unui proiect inedit, prin intermediul căruia veți cunoaște o altă Ana-Maria Ababei. Este vorba de prima melodie machedonească din repertoriul meu. Pot spune că am apreciat mereu muzica și tradițiile aromânilor, iar faptul că de o vreme încoace Constanța a devenit a două mea casă (iubitul meu fiind constănțean), m-a determinat să fac acest pas în cariera mea muzicală", povestește Ana-Maria.

Prima melodie machedonească cu acompaniament de fanfară

"«Pirifana» este o melodie care are acel ceva, spun eu. Are o linie melodică frumoasă, un text pe măsură (tematică fiind iubirea), dar mai mult decât atât, acompaniamentul este inedit. Mi-am dorit să vin cu ceva nou și așa s-a și întâmplat. Este prima melodie machedonească cu acompaniament de fanfară, dar pe ritmuri actuale. Pentru realizarea acestui proiect îmi doream alături doar oameni talentați, creativi, profesioniști și, mai ales, implicați. Așa am ajuns să colaborez cu Andrei Trifan și trupa Modern. Din momentul în care i-am spus lui Andrei ce-mi doresc, a fost foarte deschis și a făcut totul în așa fel încât dorința mea să devină realitate. Andrei este un munte de talent și nu pot decât să-i mulțumesc pentru faptul că a lucrat la fiecare detaliu pentru că produsul final să fie pe măsura așteptărilor! Trupa lui este alcătuită din instrumentiști valoroși, cu o vastă experiență. Aceștia au concertat atât în țară, cât și pe marile scene ale festivalurilor internaționale. Pe această cale vreau să le mulțumesc pentru implicarea în această colaborare! Îmi doream mult să lansez o melodie machedonească, așa că nu am stat pe gânduri. Am apelat la Claudiu Coadă, cel care a compus această melodie și care mi-a dat acordul să o interpretez într-un stil aparte. De aici, a mai fost un singur pas. Am stabilit cu Andrei Trifan toate detaliile legate de proiectul nostru și apoi totul a venit de la sine. Munca, talentul și experiența și-au spus cuvântul. Vidoclipul tocmai a fost lansat în premieră «La Măruță» și pe canalul meu oficial de YouTube și sper să fie apreciată de toți ascultătorii!”, a mai povestit Ana-Maria Ababei.

Citește și:

INTERVIU Ana-Maria Ababei nu va mai vorbi cu Lesko după «Fermă»: «Voi alege să am lângă mine doar oameni de calitate»

Cine este Ana Maria Ababei, de la Ferma. Și-a început cariera muzicală la vârsta de 7 ani

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net