Ce mai face blonda de la Uni-k. Cristina n-a renunţat la muzică

Ultima actualizare:

    Cristina Darha (stânga), alături de Anamaria Ferentz (dreapta)FOTO: Arhiva personală
Cristina Darha (stânga), alături de Anamaria Ferentz (dreapta)FOTO: Arhiva personală

Cristina Darha (35 de ani), alias Uni-K, a intrat într-un con de umbră de câţiva ani. Cântăreaţa a părăsit România, iar în prezent trăieşte în America. Deşi nu s-a mai auzit nimic de trupa Uni-k, artista a continuat să cânte, dar folosind mai des numele real.

Solista care a făcut furori în urmă cu mulţi ani cu melodii precum “Plec” sau “Se duc clipele” nu pare că-şi mai doreşte să revină pe plaiurile mioritice. Cântăreaţa s-a mutat tocmai în SUA, unde şi-a întâlnit şi marea dragoste. Artista a mărturisit, într-un interviu acordat pentru ziare.com, cum este viaţa ei în America, dar şi ce planuri are de viitor.

''Nu am renunţat niciodată la muzică, proiectul Uni-k a funcţionat în tot acest timp, doi ani la rând am fost în turneul Mix Music Evo, alături de mulţi alţi artişti cum ar fi Proconsul, Andreea Bălan, Alexandra Ungureanu, Connect-R şi mulţi alţii, spectacole în care, pe lângă cântat, prezentăm şi evenimentul făcând entertainment începând cu ora 17:00 până la ora 20:00 când prelua Cătălin Măruţă ştafeta; aceste evenimente s-au desfăşurat în toată ţară începând cu anul 2011'', a dezvăluit blondina.

Cristina Darha a povestit şi ce s-a întâmplat cu proiectul Uni-k.

''Probabil nu s-a mai auzit nimic de Uni-k pentru că în perioada aceasta începând cu anul 2008 până acum am folosit foarte des numele meu real, Cristina Darha, şi pentru că m-am axat foarte mult pe activitatea concertistică şi nu pe apariţiile TV, am considerat că nu-mi găsesc locul în peisajul emisiuniilor actuale. Apoi în 2013 am venit pentru prima oară în SUA în turneu (două luni) în aproape toate statele, cântând pentru comunitatea de români, fapt care m-a făcut să leg multe prietenii şi să observ bucuria şi dragostea cu care eram primiţi, dar şi durerea şi dorul celor care sunt plecaţi departe de familiile lor. Iar în ţară, din 2013 până anul acesta când am revenit în SUA, am fost tot în turneu de două luni alături de băieţii de la trupa Autentic şi Carmen Şerban (nasa mea). Am colaborat cu Caravana lui Axinte, fiind în turneu în toată ţară'', a mai adăugat aceasta.

În urmă cu mulţi ani, piesele trupei Uni-k, precum "Plec" sau "Nu pot să cred" erau în topuri. Cristina a mărturisit că perioada aceea a fost una frumoasă şi nu regretă absolut nimic.

''Fiecare etapă muzicală a vieţii mele a fost frumoasă în felul ei, nu regret nimic, încă am timp să mă exprim muzical drept dovadă am terminat o nouă melodie aici în America şi abia aştept să-i fac şi videoclip. O să fie o revenire dacă pot să spun aşa deşi nu m-am retras niciodată.''

Cristina a decis să rămână în SUA, deoarece acolo şi-a întâlnit şi jumătatea: ''După cum am spus, am venit în turneu cu contract de muncă. Dar viaţă mi-a dăruit cel mai frumos cadou găsindu-mi jumătatea şi de aceea am şi rămas în SUA''.

Întrebată dacă are de gând să rămână definitiv în America, solista a răspuns: ''Cum niciodată să nu spui niciodată nu ştiu ce curs îmi rezervă viaţă, dacă mă întrebai înainte să vin în turneu aş fi spus că nu rămân aici, dar acum totul are alt sens, iubesc sunt iubită şi pe lângă asta îmi continui activitatea muzicală foarte bine şi aici, sunt în discuţii şi cu nişte producători muzicali americani şi cine ştie care mi-e norocul''.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net