Ce mai face Cătălina Toma, fosta regină R&B: «În România talentul meu nu a mai fost apreciat!»


    2020. Cătălina nu a renunţat  la tunsoarea care a  făcut-o celebră şi  în România
2020. Cătălina nu a renunţat la tunsoarea care a făcut-o celebră şi în România

Cătălina Toma (42 de ani), solista R&B care a scris istorie în urmă cu peste 20 de ani, cu piesele „Tovarăşii tăi”, „Îmi fac de cap” şi „Poveste fără sfârşit”, locuieşte de 15 ani în Los Angeles. Ea ne-a povestit despre viaţa în America, dar şi despre marea ei dragoste, muzica.

Solista a rămas la fel de extravagantă ca acum 21 de ani, când încingea imaginaţia fanilor cu şedinţele foto sexy pentru revistele dedicate bărbaţilor, sau când colabora cu BUG Mafia şi cu La Familia. Cătălina Toma ne-a povestit despre viaţa din America, unde s-a stabilit în urmă cu 15 ani: „Am rămas acelaşi artist, doar că am mai adăugat câteva atribute artistice precum, fotografia, desenul, designul şi cântatul la pian.  Am plecat din ţară pentru că mi-am dorit o viaţă mai bună; atunci când am constatat că în România talentul meu nu a mai fost apreciat (prin urmare, a interferat şi cu stilul meu de viaţă), mi-am spus că e timpul să îmi creez oportunităţi noi şi că, doar încercând un alt climat artistic şi cultural, pot creşte şi ca persoană nu doar ca artist. Mi-am dorit dintotdeauna o carieră internaţională deoarece, am ştiut că pot mai mult”.

1999. Şi-a etalat  trupul superb  în Revista  ”Playboy”
1999. Şi-a etalat trupul superb în Revista ”Playboy”

Ea nu a renunţat la muzică, dar şi-a descoperit şi noi pasiuni: „Sunt în SUA. Muzica va ocupa întotdeauna locul întâi. Am lucrat la diferite proiecte, care nu s-au finalizat din motive politice. Acum lucrez în continuare la noi proiecte, şi dacă de data aceasta îmi va plăcea rezultatul 100% am să le şi lansez pe piaţă. Am decis de ceva timp să revin în totalitate la muzică. Printre altele, studiez real estate şi am făcut şi nişte cursuri de modă pentru a îmi ajuta cealaltă parte creativă să se manifeste”, a povestit ea pentru www.bravonet.ro. 

Cătălina şi-a făcut portretul: ”Sunt ambiţioasă, tenace, cu o curiozitate intelectuală avidă, zen la suprafaţă, furtună energetică în interior. Iubesc viaţa şi experienţele noi. Sunt un fel de indigo child, care refuză să se ”maturizeze” şi să se încadreze în matriţa dictată de societate. O personalitate creativă şi muzicală”. A avut un program încărcat, în perioada de izolare: „M-am focusat pe studiu la pian printre altele, dar şi pe partea de producţie despre care aş vrea să învăţ cât mai multe. Mi-am redescoperit o pasiune mai veche din copilărie desenul, care acum se conectează cu designul. Am citit ca de obicei, şi am încercat să învăţ lucruri noi despre producţia muzicală, mixaj şi mastering”, a spus solista. Cătălinei îi este foarte dor de ţară şi ar vrea să revină, în curând, în vizită. „Am multe cereri de colaborări din România. Acum încerc să aleg ce mi se potriveşte. Voi accepta colaborările care mă avantajează”.

Lucrează la Los Angeles cu producători americani

Alături de echipa  din America
Alături de echipa din America

Cătălina Toma şi-a început cariera în 1995, după ce a absolvit şcoala de muzică. În 1999 a lansat albumul de debut, „Cătălina”,  produs de Don Baxter şi de Andrei Kerestely. Primul ei videoclip „All night long” a ajuns numărul 1 în România. A pozat  în revista Playboy. Dintre piesele de succes amintim „Tovarăşii tăi”, „Eu de voi vrea” şi „Poveste de cartier”, în colaborare cu La Familia, Marijuana şi Gunja, şi cu BUG Mafia pentru „Poveste fără sfârşit”. În 2011 a fost descoperită de  firma  de producţie muzicală  “No Limit Forever”. A lucrat la Los Angeles cu mai mulţi producători americani.

cub mama theo rose carmen harra png
Brad Pitt (5) jpg
cub monica anghel png
Horoscop dragoste webp
andrei duban apare in serialul wednesday jpg
cub miki k pital png
foto1 copii crisanB jpg
andreea esca 6 png
viktor orban ungaria shutterstockfoto 850x567 jpg
Capture JPG
image
image
image
image
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg
andreea antonescu jpg
Dwayne Johnson jpg
andreea esca 6 png
cub maria constantin animat gif
cub monica anghel png