Ce mănâncă Gina Pistol la filmări! Prezentatoarea rezistă sau nu tentaţiilor culinare?
După ce a ajuns la o siluetă de invidiat cu o dietă pesonalizată şi un program individual de exerciţii fizice, Gina Pistol e foarte atentă la alimentaţie. Deşi prezentatoarea "Chefi la cuţite" e tentată să dea iama în preparatele gătite de concurenţi pentru bucătarii din juriu, blonda rezistă cu stoicism bunătăţilor frumos aranjate pe farfurii. În pauza de masă, blonda îşi potoleşte foame cu o gustare cât se poate de simplă.
Filmările pentru cel de-al cincelea sezon "Chefi la cuțite” au început deja, iar chefii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au întors la masa jurizării, unde zi de zi degustă preparate delicioase. Tentațiile sunt mari, iar mirosul apetisant îmbie întreaga echipă să încerce combinații inedite, pregătite special de concurenții pasionați de arta culinară. Gina Pistol, frumoasa prezentatoare a emisiunii, are o siluetă de invidiat pe care și-o menține fără probleme chiar și atunci când este înconjurată de tentații cu multe calorii. Ea a mărturisit ce mănâcă de fapt la filmări, când toată lumea crede că se năpusteşte asupra farfuriilor.
"Toți au impresia că la filmări ne înfruptăm din toate preparatele pe care le pregătesc concurenții, dar nu este deloc așa. Eu trebuie să fiu alături de susținători, să surprind reacțiile celor care participă și să aflu povestea din spatele fiecărei farfurii. Pentru că programul este încărcat, fiecare își ia pauză de masă atunci când are timp, iar «răsfățul culinar» stă de cele mai multe ori într-o farfurie de roșii proaspete și brânză de capră”, a mărturisit Gina.
Şi cei trei chefi au pofte cât se poate de normale, iar în pauzele de filmări degustă preparate la care nimeni nu s-ar aștepta. Ouă ochiuri, brânza de capră, carne la grătar și legumele sunt cerințele de sezonul acesta ale celor trei jurați.
„Chefi la cuțite” revine la Antena 1 din această primăvară.