Ce mânca Vladimir Drăghia în Republica Dominicană. Nu se rezuma doar la orez
Vladimir Drăghia s-a întors de puțină vreme din Republica Dominicană, unde a fost încoronat câștigător al primei ediții Exatlon. A început să-și reia viața de dinainte de concursul care l-a ținut departe de cei dragi vreme de cinci luni, stă mult cu fiica lui de 11 luni și cu iubita sa, ba chiar iese și la evenimente mondene.
Se știe că participanții la Exatlon nu au avut deloc o viață ușoară în competiție, iar unul dintre factorii care i-a pus în dificultate a fost lipsa hranei. Tocmai de accea, lupta pentru fiecare felie de pizza sau porție de prăjitură se dădea pe viață și pe moarte. Pierzătorii trebuiau să se mulțumească cu puțin: meniul zilnic includea orez, banană și/sau ananas.
Pentru a mai schimba gustul mâncării, Vladimir a găsit o modalitate inedită de a adăuga prospețime și de a-și mai procura câteva vitamine: a apelat la nucile de cocos care se găsesc din plin în țara insulară. Acesta le-a mărturisit celor de la Știrile Kanal D și felurile în care "se juca": nuca de cocos era pregătită în diverse feluri, doar-doar s-ar bucura mai mult de gust : "Mâncam foarte multă nucă de cocos. La un moment dat am simțit nevoia să mai schimbăm gustul și am ales varianta asta în care am prăjit-o. Am mâncat nucă de cocos proaspătă, prăjită, crudă, udă, pusă în apa de mare care să fie sărată. Cam asta a fost acolo, un concurs de supravietuire", a mărturisit câștigătorul Exatlon.