Ce mândre sunt de sânii mici! Au declarat război silicoanelor

image
Adelina Pestrițu

Într-o lume în care cu greu mai găseşti trupuri neatinse de bisturiu, există şi femei care se menţin naturale, aşa cum le-a lăsat Mama Natură. Mai mult, au şi satisfacţia că sunt “netunate”, dar şi bucuria că pot fi sexy cu fund mai puţin bombat sau purtând cupa A la sutien. Iată-le pe cele mai senzuale de la noi din showbiz.

Vă vine sau nu să credeţi, există şi persoane de sex masculin care preferă sânii mici, care încap perfect într-o palmă de bărbat, aşa cum ar spune poeţii. Dacă mai sunt şi fermi, obraznici şi perfect conturaţi, cu atât mai bine. Am făcut descrierea aceasta pentru a vă ajuta să vă imaginaţi mai bine dotările vedetelor noastre, sută la sută naturale, rara avis, într-o lume mondenă pestriţă, în care celebrităţile fac cozi la cabinetele chirurgilor esteticieni.

image
Cristina Spătar

Celebră pentru bustul ei mic, pe care şi-l afişează ostentativ în tricouri transparente, este solista Corina Bud (38 de ani). “Am mai spus şi o repet răspicat, sunt foarte asumată în ceea ce spun. Îmi plac foarte mult sânii mei mici, nu îmi doresc sâni mari, nu îmi doresc silicoane. I-am avut mari după ce am născut şi am alăptat, dar nu mă simţeam bine, mă simţeam îngrozitor. Cred că dacă Dumnezeu te lasă într-un fel, ştie el de ce. Nu cred că nişte silicoane ne aduc fericirea, iar dacă aş avea sânii mari nu aş mai putea purta acele ţinute”, declara solista la Antena Stars.

O altă solistă super sexy, care are şi ea posterior bombat şi sâni naturali, este Alexandra Stan (29 de ani). Constănţeanca transmite sexualitate prin toţi porii, iar pagina ei de Instagram seamănă cu o revistă Playboy cu mii de poze, pentru fanii din toată lumea. 

image
Alexandra Stan - Pozele Alexandrei Stan sunt ca un magnet pentru fani. Deşi are sâni mici, ea este foarte voluptuoasă

Alexandra este foarte certată cu sutienul, nu se fereşte să pozeze topless, iar fanii virtuali sunt absolut înnebuniţi după fotografiile ei îndrăzneţe.

La polul opus se află Elena Gheorghe (33 de ani), fată de preot, timidă şi familistă convinsă. Adică nu este adepta pozelor deocheate, dar şi ea face parte din gaşca fetelor cu sâni mici şi naturali. Rochiile vin ca turnate pe trupul ei filiform, iar talia perfectă, picioarele drepte şi subţiri şi părul superb, lung şi ondulat, sunt atuuri feminine pe care Elena mizează din plin. 

Ele sunt «reginele silicoanelor»

image
Corina Bud - Tricou transparent, sfârcuri la vedere. Acesta este modul prin care Corina Bud ne spune că îi place ce vede în oglindă

Spre deosebire de cele trei grații despre care v-am povestit în această pagină, există și vedete pentru care mărimea bustului contează. Și nu vorbim despre orice mărime, ci despre una XXL. În 2016, Adelina Pestrițu și-a pus implanturi de 6.000 de euro, la medicul Kasem Abu Bakr, pentru că slăbise 9 kg, iar sânii îi intraseră la apă.

image
Cristina Spătar

În martie 2016, și Cristina Spătar s-a operat la medicul Vitalie Stan, imediat după divorțul de Alin Ionescu. A ales implanturi uriașe, de 485 ml.

silviu silvius prigoana jpeg
Andreea Banica (foto Facebook) jpg
Lucile Randon
tonciu prodan reghe jpeg
cristi borcea valentina pelinel milan jpeg
amber heard atunci vs acum jpg
280952814 1610884362606650 749984686026597387 n jpg
laura cosoi jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
anamaria prodan3 png
BeFunky collage 14 jpg
280952814 1610884362606650 749984686026597387 n jpg
4 theo rose jpeg
jon snow si daenerys foto instagram
tyson mike gettyimages 1096316320 jpeg