Ce mândru e Alex Velea de băiatul pe care l-a "adoptat"

Mario Fresh este protejatul lui Alex Velea jpeg
Mario îl însoţeşte pe Alex Velea peste totfoto: arhiva personală

Alex Velea scoate talente pe bandă rulandă. Tânărul de 16 ani, care locuieşte împreună cu el şi Antonia, a lansat al patrulea hit din cariera lui în muzică. Adolescentul este foarte pasionat de ceea ce face, aşa că stă numai la studioul de înregistrări.

După ce în urmă cu un an s-a îndrăgostit de “Faţă de la metrou”, Mario Fresh regretă acum greşelile făcute în povestea de dragoste şi încearcă prin diverse gesturi să repare relaţia.  Cu un traseu muzical ce a început încă de la cinci ani, acum Mario Fresh, tânărul cântăreţ, în vârstă de doar 16 ani, este unul dintre artiştii care se dezvoltă profesional sub atentă îndrumare a lui Alex Velea. Artistul l-a luat cu el acasă şi locuiesc împreună sub acelaşi acoperiş.  

image
Mario Fresh a lansat a patra piesă din carieră

“Cu Alex Velea şi Antonia în jurul meu, îmi dau seama cât de puternice pot fi unele cuvinte, iar un simplu «Iartă-mă» poate aduce din nou zâmbetul pe buzele persoanei apropiate, la fel şi gesturile mici, precum o floare. Sunt norocos să fac parte din brigada Golden Boy Society, mergem în fiecare zi la studio şi compunem muzică, iar la această piesă chiar a contribuit întreagă echipa, de versuri s-au ocupat Alex şi Rashid, iar de instrumental Boier Bibescu şi Soundboy şi fiecare şi-a adus contribuţia”, a spus Mario.

Mândru de realizările celui mai tânăr artist al casei sale de producţie este şi Alex Velea. "Mario e mereu pus pe treaba, ar stă toată ziua la studio, asta imediat după ce termină orele de la liceu. E la vârstă în care asimilează şi evoluează, e de neoprit. Am încredere în talentul lui şi ştiu că va ajunge mare”, a povestit Alex Velea. La doar 16 ani, Mario Fresh are deja în portofoliu trofee şi premii muzicale, dar şi single-uri de milioane de vizualizări pe YouTube. Single-ul cu care a debutat este "N-ai şcoală... e nasol", iar ulterior a lansat hiturile "Am rămas cu gândul" şi "Faţă de la metrou".

Mihai Bendeac
zanni
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
Ruxi și cristi mitrea
niculina stoican   facebook jpg
img (3) jpg
grasime corporala
Gigi Hadid și Kanye West
disparuta olt foto ipj olt png
Miliardarul Rinat Ahmetov FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
cabral andreea ibacka botez fetita jpeg
carte mihai morar dan negru png
niculina stoican   facebook jpg
Gigi Hadid și Kanye West
tudor chirila 2 jpg
zanni