Ce mare s-a făcut băieţelul Andreei Mantea! Vedeta îl creşte singură


    Andreea Mantea moderează emisiunea “Wowbiz” la Kanal DFoto: arhiva Click!
Andreea Mantea moderează emisiunea “Wowbiz” la Kanal DFoto: arhiva Click!

Astăzi este o zi de sărbătoare în familia Andreei Mantea! Bruneta este cea mai fericită şi se pare că are şi motive bine întemeiate să fie aşa. Băieţelul ei, David, a împlinit opt luni.

Timpul zboară, iar Andreea Mantea s-a trezit că băiatul ei s-a făcut mare. David a împlinit opt luni, iar celebra lui mămică este în culmea fericirii. Deşi, vedeta s-a reîntors la vechiul ei job, la emisinea "Wowbiz", încearcă să petreacă  şi cu fiul ei cât mai mult timp în cursul zilei. Miercuri este o zi specială, care i-a adus Andreei multe zâmbete pe chip.

Expresia de pe chipul Andreei Mantea spune mai mult decât o mie de cuvinte
Expresia de pe chipul Andreei Mantea spune mai mult decât o mie de cuvinte

"Ghindocul meu a împlinit 8 lunişoare! Cum trece timpul atât de repede??? Nu uitaţi să vă bucuraţi de ficare clipă a vieţii! Să aveţi o zi frumoasă!", a scris Andreea la descrierea fotografiei în care apare fericită cu băieţelul ei.     

Vedeta a născut în luna mai a anului trecut. Vestea că a rămas însărcinată a fost un adevărat şoc, mai ales că Andreea Mantea ştia de la medici că are probleme în conceperea unui bebeluş. Tatăl băieţelului este luptătorul Cristi Mitrea, de care bruneta nici nu vrea să mai audă. Cei doi au început o relaţie imediat după emisiunea "Burlăciţa", a cărei protagonistă a fost Andreea Mantea, însă  nu au reuşit să se înţeleagă nici măcar de dragul copilui. Vedeta a hotărât să rupă orice legătură cu el de când era gravidă şi să-şi crească băieţelul singură. 

087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
horoscop zilnic 4 octombrie jpeg
cub rona hartner png
cub rebeca onoriu png
jenna ortega despre rolul wednesday jpg
FotoJet (5) jpg
cub Top 3 cele mai dotate zodii png
catherine zeta jones png
image
image
image
image
image
image
inna si mos craciun jpg
cub theo rose anghel damian png
Ion Dichiseanu si unica sa fiica Ioana jpg
Mihai Bendeac FOTO Facebook
De ce participa de fapt Andreea Tonciu la Survivor Romania 2022 jpg
nicole cherry jpg