Ce mare s-a făcut fetiţa lui Connect-R! Artistul este în culmea fericirii

Ultima actualizare:
Connect-R are o minune de fetiţă
Connect-R are o minune de fetiţă

Connect-R este cel mai fericit tătic din lume, cu o asemenea mândreţe de fetiţă. Fiica acestuia, Maya, în vârstă de 8 luni, a crescut ca din aluat dospit, iar artisul nu pierde nicio ocazie să arate fanilor ce minune are acasă.

Cântăreţul nu scapă nicio ocazie să se laude cu împlinirile sale familiale. Mândru nevoie-mare, Connect-R a postat pe contul personal de Facebook o imagine de colecţie, care o înfăţişează pe Maya, fetiţa artistului în vârstă de 8 luni. Aceasta a crescut armonios şi e frumoasă ca o păpuşă. E zâmbitoare şi seamănă tot mai mult cu tatăl ei.

Fotografia le-a mers la suflet fanilor cântăreţului, care au fost cuceriţi imediat."Doamne, ce frumuseţe de copilaş!!!"," E picătură ruptă din tatăl ei, e o dulceaţă!!!", "Să vă trăiscă prinţesa, este o bomboană de copil!"

Cântăreţul este un tătic-model şi complet topit după fiica sa, pe care nu o slăbeşte din ochi. Pagina de Facebook a lui Connect-R e plina de imagini cu Maya. Connect R, în vârstă de 32 de ani, şi Misha, soţia de 23 de ani, s-au căsătorit anul trecut, în secret. Connect-R şi-a botezat fiica la Biserica Sf. Nicolae Tabacu, iar naşii au fost Pepe şi Raluca.


    Connect-R are o minune de fetiţăFoto: Facebook
Connect-R are o minune de fetiţăFoto: Facebook

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
cub corina chiriac png
image png
adela popescu colaj instagram jpg
stefan iordache jpg
christian sabbagh jpg
CRBL instagram jpg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
 Andreea Marin (48 de ani) s-a aflat printre premianți și a venit la eveniment alături de fiica ei, Violeta (16 ani), atrăgând absolut toate privirile
image
actualitate.net
image
actualitate.net