Ce mare s-a făcut fiul lui Bebe Cotimanis!

simeon stalpnicul png
Matei, alături de sora sa, Adela

Tare mândru trebuie să fie Constantin Cotimanis de fiul său, Matei. Băiatul s-a făcut înalt ca bradul, practică tot felul de sporturi, e pasionat de fotografie şi se pare că moşteneşte pasiunea pentru actorie a tatălui său.

La doar 14 ani, elev în clasa a IX-a la un liceu din Bucureşti, Matei deja priveşte lumea de sus. La propriu. Băiatul este cel mai înalt din clasă, dar şi din propria familie, ajungând să măsoare 1,91 metri. „M-a întrecut şi pe mine, care am 1,86”, spune actorul. Seamănă ca două picături de apă atât la trăsături, cât şi la pasiuni. Băiatul a fost încă de mic atras de teatru, anunţându-şi părinţii că vrea să se facă şi el actor.

simeon stalpnicul png
Bebe Cotimanis şi soţia sa, Florina Mărcuţă

„Când era în clasa a cincea, a jucat într-o piesă alături de colegii lui. Bebe i-a ajutat pe toţi şi cred că lui Matei i-a plăcut momentul. Nu a zis nimic atunci, însă când a terminat clasa a şaptea ne-a informat că vrea să se facă actor. Mai e până atunci, deocamdată trebuie să se ocupe de şcoală, să stăpânească toate materiile, că actorie poate să facă acasă, cu tatăl său. Bebe a promis că-l susţine şi-l învaţă”, a povestit pentru Click! Florina Mărcuţă, soţia actorului.

De altfel, toată familia are înclinaţii artistice. Mama lui Matei este make-up artist şi şefă a unei şcoli de machiaj din Bucureşti, iar sora lui realizează producţii de filme.

Lia Bugnar
cub andreea antonescu png
hororoscop jpg
cub cheating wife png
image png
image png
image png
colaj gina pistol  irina fodor png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
cub andreea antonescu png
image png
Lia Bugnar
image png
Britney Spears FOTO EPA-EFE
Cleopatra Stratan nunta PNG