Ce mare şi frumoasă s-a făcut fata lui Aurelian Preda!

Ultima actualizare:

    Anamaria Rosa  Preda a ajuns la  vârsta majoratului
Anamaria Rosa Preda a ajuns la vârsta majoratului

Pentru Anamaria Rosa, fiica adoptivă a lui Aurelian Preda, au fost momente foarte grele în cele aproape 10 luni de când şi-a pierdut tatăl. Drama pe care a trăit-o odată cu moartea fulgerătoare a artistului a maturizat-o mult mai repede. Însă Anamaria Rosa suferă şi acum după tatăl ei.

Fiica lui Aurelian Preda, Anamaria Rosa, a ajuns la vârsta majoratului. Dacă ar mai fi trăit, tatăl ei, cântăreţul Aurelian Preda, care s-a stins din viaţă răpus de cancer la doar 47 de ani, s-ar fi simţit tare fericit să-şi vadă acum copila.

simeon stalpnicul png

Anamaria Rosa a împlinit 18 ani la 27 iunie şi ar fi dat orice ca tatăl ei adoptiv să mai fie în viaţă. Fiica lui Aurelian Preda este extrem de matură pentru vârsta ei. Drama pe care a trăit-o în toamna anului trecut, când şi-a pierdut părintele adoptiv, care a murit de cancer într-o clinică din Viena, i-a adus multă tristeţe şi suferinţă. Însă tânăra a găsit puterea să meargă mai departe şi continuă să păşească pe urmele tatălui său, în calitate de artistă.

simeon stalpnicul png

Pe vremuri, apărea în emisiunile tatălui ei de la Etno Tv, dar şi azi are numeroase apariţii pe scenă sau în emisiuni de televiziune în postura de interpretă de muzică populară. Luna trecută a avut spectacole şi peste hotare, în Italia. Din dragoste pentru tatăl ei, care a plecat la ceruri pe 27 septembrie 2016, Anamaria Rosa merge foarte des la Mănăstirea Dervent, acolo unde se odihneşte părintele ei din 2 octombrie, când a fost înmormântat. Tânăra venea aici periodic şi înainte, împreună cu tatăl ei, care iubea enorm acest loc. Anamaria Rosa şi Aurelian Preda îşi petreceau vacanţele aici, în acest loc pe care îl considerau un mic colţ de rai, pe malul Dunării. De aceea, artistul şi-a dorit ca locul său de veci să fie în acest loc minunat, în care oamenii vin să se roage la pietrele miraculoase în formă de cruce, care cresc în pământ.Anamaria l-a adus la mormântul părintelui ei şi pe iubitul ei, Dan Gabriel, un coleg de liceu, alături de care trăieşte fiorii primei iubiri. Ea şi-a făcut publică dragostea pe care o are pentru acest băiat de vârsta ei. Anamaria şi Dan şi-au făcut declaraţii de iubire pe conturile personale de socializare şi toţi prietenii virtuali i-au felicitat şi le-au urat să aibă o relaţie lungă, care să-i ducă în faţa altarului. Aurelian Preda l-a cunoscut pe tânăr, însă n-a mai apucat să le dea binecuvântarea. Aşa că aceasta a venit, în mod simbolic, după moartea lui, când tânăra l-a dus pe Dan la mormântul părintelui ei. Tinerii sunt de nedespărţit, lucru demonstrat şi de fotografiile de pe Facebook. Însă fericirea Anamariei nu poate fi completă, până când timpul va mai vindeca din rănile din sufletul ei. Ea se gândeşte mereu la tatăl ei, spunând că are o relaţie specială cu el chiar şi după trecerea lui în nefiinţă. Îl visează mereu şi este convinsă că o veghează de sus.

Este înmormântat la Mănăstirea Dervent

simeon stalpnicul png

Aurelian Preda s-a stins din viață la 47 de ani pe un pat de spital din Viena. Artistul, diag­­nosticat de medici cu cancer, și-a dus boala pe picioare. La 27 septembrie 2016 a pierdut lupta cu necruțătoarea boală. A fost înmormântat la Mănăstirea Dervent, un loc de o frumusețe rară pe care l-a visat și unde își petrecea vacanțele, alături de fiica lui adoptivă, Anamaria Rosa. Mormântul său a devenit un loc de pelerinaj pentru toți cei care ajung aici.

image
image
image
image
image
image
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net