Ce mare și frumoasă s-a făcut Maria, fetița adoptată de Andreea Raicu! «M-a făcut să mă simt mamă»

31 decembrie 2019
article img
Andreea Raicu a vorbit despre experiența sa de a fi mamăFoto: arhivă personală

Una dintre cele mai mari bucurii ale vieții unei femei este atunci când devine mamă, iar dacă circumstanțele sau natura nu au făcut posibil acest lucru pe cale naturală, există întotdeauna șansa adopției, care face, deodată, mai multe inimi fericite.

Andreea Raicu, în vârstă de 42 de ani, este, cu siguranță, o femeie împlinită pe toate planurile, cu o carieră frumoasă în spate, chiar dacă aceasta mărturisește fără ocolișuri că a fost și greu încercată de viață în unele momente. Andreea s-a luptat mai mulți ani cu depresia și vorbește mereu deschis despre această „boală a secolului”, însă din această experiență neplăcută a știut să aleagă doar lucrurile pozitive, ieșind mai puternică, iar acum îi ajută, în cadrul unor ședințe contra cost și pe alții care trec în prezent prin același impas.

Andreea Raicu, despre experiența de a fi mamă

Lăsând la o parte experiențele negative din viața sa, Andreea Raicu a detaliat recent pe blogul personal și una dintre poveștile emoționante din viața sa, chiar în prag de an nou. Deși nu a devenit până acum mamă din punct de vedere biologic, vedeta știe cum se simte să fii părinte. Deși nu mulți știu, aceasta a creat o legătură strânsă în urmă cu 15 ani cu o fetiță pe nume Maria, dintr-un centru de plasament. Alături de un mesaj emoționant pentru cea care i-a devenit fiică, Andreea a publicat și o imagine alături de Maria, care a crescut și a devenit, la rândul ei, mamă. Iată povestea emoționantă!

article img
Andreea Raicu și Maria, pe când aceasta din urmă era doar o fetițăFoto: arhivă personală

„Parcă o văd pe micuța Maria care mă aștepta în urmă cu 15 ani la ușa centrului Macrina cu bagajelul făcut. Știa că vin în Ajunul Crăciunului să o iau pentru două săptămâni, cât dura vacanță, zile care aveau să ne schimbe viață amândurora.

Cu câteva zile înainte de Crăciunul din acel an, am mers împreună cu colegii de la Prima TV să ducem câteva cadouri copiilor la Centrul Macrina de care avea grijă Părintele Gabriel.

Pentru că am observat că una dintre fetițe era destul de timidă, m-am dus să vorbesc cu ea. S-a lipit de mine și nu a vrut să îmi mai dea drumul, așa că am ținut-o în brațe până în momentul plecării. Au alergat după noi la poartă, nu voiau să ne mai lase să plecăm.

I-am întrebat dacă pleacă undeva de Crăciun. Unii dintre ei, cei care mai aveau părinți, urmau să plece acasă. Fetiță timidă pe care o ținusem în brațe s-a uitat în ochii mei și mi-a zis că nu pleca nicăieri. Cred că era singură care rămânea la centru. (..)

După cele două săptămâni petrecute împreună, ne-a fost cumplit de greu amândurora să ne despărțim, așa că am promis că ne vom vedea în weekend-uri, ceea ce am și făcut. Weekenduri, vacanțe și oricând ne găseam un pic de timp liber eram împreună. Maria deja făcea parte din familie, era pe lista de cadouri de peste tot, în fiecare loc în care mergeam.

Opt ani am fost nedespațite, ani în care am trait atat de multe lucruri, experiente, vacante, calatorii care au creat o legatură incredibilă. Viața însă a avut niște planuri diferite de cele la care mă gândisem eu și în urmă cu șapte ani, deși nu intrase la liceu, Maria a ales să plece de la centrul Macrina și ulterior să mergă undeva lângă Constanța împreună cu mama ei”, a scris Andreea pe blog.

article img
Cele două s-au revăzut și anul acesta, de sărbătoriFoto: arhivă personală

„Între timp, am aflat ca a adus pe lume o fetita si ca locuieste in Constanta. Anul trecut, Craciunul ne-a facut un cadou minunat si ne-a adus din nou impreuna. Ne-am scris, ne-am auzit la telefon, am impartit poze si multe aminiri. Mi s-a facut atat de dor de ea incat pe 30 decembrie am plecat la Constanta sa o vad, dupa 6 ani”, a explicat vedeta, care spune că legătura dintre ele este în continuare neschimbată.

„Ne-am văzut din nou. De data acesta a venit ea la mine și am petrecut o zi întreagă împreună acasă, unde a crescut, în camera ei, în toate locurile care erau la fel pentru ea. Am mers împreună la aceeași piață, am gătit împreună și am povestit și ne-am uitat la poze. (..) Chiar daca nu am un copil, cred ca micuta Maria m-a facut sa simt ce inseamna sa fii mama macar și pentru câțiva ani”, a mai spus vedeta.