Ce mare și frumușel a crescut fiul Mădălinei Manole!

simeon stalpnicul png
Mădălina Manole, alături de fiul eiFoto: arhivă personală

Disputat în continuare de rudele sale - bunicul şi unchiul , de o parte și tatăl, de cealaltă parte, băiatul regretatei Mădălina Manole se face din ce în ce mai frumușel.

Recent a apărut pe o rețea de socializare această imagine cu cel mic, care acum are 9 anișori. Petru Mircea jr. era în compania magicianului Robert Tudor, prezentatorul emisiunii „Vocea României junior”, cunoscut și pentru prestațiile din cadrul show-ului „Românii au talent” de la PRO TV.

simeon stalpnicul png
Fiul Mădălinei Manole a participat la un show de magie de-al lui Robert TudorFoto: arhivă personală

Click! a aflat că puștiul a fost spectator la unul dintre spectacolele de magie date de Robert Tudor și că este mare fan al scamatoriilor care se fac pe scenă. „A venit la un show de-al lui Robert în Băneasa. Copilul era însoţit de o doamnă care are grijă de el și n-a vrut să plece acasă până nu s-a fotografiat cu magicianul”, a povestit, pentru Click!, o sursă din apropierea familiei regretatei artiste. 

Marian, fratele solistei care s-a sinucis chiar de ziua ei, acum opt ani (la 14 iulie 2010), a scris în dreptul imaginii că este mândru de nepotul lui, pe care regretă că nu l-a mai văzut de mulți ani, de când cel mic era doar un bebeluș.

borcea piscina JPG
giulia anghelescu2 png
laura cosoi png
meditate 1851165 1280 (1) jpg
BeFunky collage (34) jpg
gianina corondan tb1000 jpg
foto 1   Miki K Pital jpg
colaj grecia jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
foto 1   Miki K Pital jpg
laura cosoi png
BeFunky collage (34) jpg
patrizia paglieri jpeg
giulia anghelescu2 png
Mircea Bravo webp