Ce mari s-au făcut băieții Gabrielei Firea! Vedete și copii în prima zi de școală

image
Gabriela Firea îl încurajează pe Zian-Mihailfoto: arhivă personală

Azi, 9 septembrie a sunat clopoțelul și a început un nou an școlar. Vedetele autohtone și-au condus copiii în prima zi de școală cu emoții cât casa. Au retrăit momentele din copilărie și s-au bucurat pentru cei mici. Iată imagini superbe din curtea școlii!

Primarul Capitalei, Gabriela Firea (47 ani), și soțul ei, Florentin Pandele (58 ani), primarul orașului Voluntari, și-au condus băiețelul cel mare în prima zi de școală. Puștiul a crescut și s-a făcut extrem de frumușel. David Petru are 7 ani și a intrat în clasa întâi, iar băiețelul lor mai mic, Zian Mihail, în vârstă de 4 ani, merge la grădiniță, la grupa mijlocie. ”Sănătate, energie, succes în noul an școlar tuturor elevilor și dascălilor! Vești bune pentru părinți și bunici!”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

Fosta soție a lui Mădălin Voicu (67 ani), pictorița Carmen Olteanu (39 ani), și-a dus copiii la școală împreună cu mama ei. Carmen Olteanu și Mădălin Voicu au divorțat în urmă cu doi ani și au împreună doi copii, Ștefan (10 ani) și Ion (7 ani). ”Clasa l , prima zi de școală”, a scris Carmen Olteanu în dreptul imaginii cu băiețelul mai mic.  

stanga
dreapta
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Marcel Pavel (59 ani) și soția lui, Violeta (48 ani), au avut și ei o zi plină de emoții. Fiica lor, Iuvenalia Ioana Pavel (6 ani și 2 luni), a început prima zi de școală, la clasa pregătitoare. Părinții i-au pregătit din timp rechizitele, iar micuța abia aștepta să intre în clasă. Interpretul și soția lui au optat pentru o școală privată din zona în care locuiesc, respectiv din Băneasa.

Majda Aboulumosha, care va împlini 32 ani pe 14 octombrie, este mândră de fetița ei, pe care a însoțit-o în prima zi de școală. Micuţa Jaqueline, în vârstă de 6 ani, s-a făcut o minune de copil. ”A început școala! Am trecut la o altă etapă. Ea, foarte încrezătoare, eu, plină de emoții. Bafta copilași! Să aveți un drum la școală plin de energie frumoasă și înțelegere”, scrie Majda pe Facebook.  

image
Majda Aboulumosha și superba ei fiică, Jaqueline

Adina Halas (39 ani) și soțul ei, Lucian, au un băiețel superb, de care sunt foarte mândri. Fosta sistentă tv a lui Mircea Badea și fiul ei, Serghei (8 ani), s-au fotografiat în curtea școlii, în ziua cu festivitatea de deschidere. ”Să aveți un an şcolar frumos, uşor şi productiv! Succes, copii şi părinți!”, a scris Adina pe rețeaua socială.

Cristi Brancu (46 ani) și Oana Turcu (45 ani) retrăiesc momentele din copilărie cu băiețelul lor. Ei au mers împreună să-și conducă fiul la școală. Tudor, unicul copil al celor doi, a împlinit 8 ani pe 1 august și a fost extrem de fericit să revină pe băncile școlii. ”Prima zi de școală! Am intrat în clasa a II-a!”, a scris moderatorul emisiunii ”Agenția VIP”, de la Antena Stars.

Riana (6 ani), fetița Diana Bișinicu (34 ani), și a soțului ei, Cătălin Andrieș, a început școala la clasa 0. Micuţa e deşteaptă foc. Ştia să numere în mai multe limbi străine încă de la doi ani, și știa și literele din alfabet. ”Cu prințesa în prima zi de școală! Adina Buzatu ne-a făcut și nouă uniforma, care să se asorteze cu superba uniformă a Rianei, creată de Luiza Willems!”, a scris Diana pe Facebook, în dreptul imaginii cu familia ei de la școală.

Simona Pătruleasa (44 ani) are o minune de fetiță, pe Ingrid, de 8 ani, care de azi a revenit pe băncile școlii. Vedeta Kanal D și soțul ei, Sabin Ivanof, sunt mândri de ea. ”Prima zi de școală!Multă bafta, copii!”, a scris Simona Pătruleasa pe Facebook.

Mihaela Cernea, de la trupa la Class (42 ani), a simțit iar cum e să fii elev prin cei doi copii ai ei și ai pictorului, Costin Craioveanu. Leon (14 ani) şi Leia (11 ani) au revenit pe băncile școlii, iar emoțiile au fost mai mari pentru părinții lor. ”Succes, tuturor!”, a scris Mihaela pe Facebook.

Septembrie 2019  Imagine din prima zi de școală, când David începea clasa a II a jpeg
Andra și Cătălin Măruță, împreună cu fiul lor, David

Andra (33 ani) și Cătălin Măruță l-au dus la școală pe David (8 ani și 6 luni). ”Clasa a doua, dar emoții, grupa mare! Cel puțin la mami! Băiatul meu e din ce in ce mai mare și eu sunt absolut încântată să îl văd crescând!”, a scris Andra. Ei o mai au pe Eva, care are 4 ani.

Citește și:

Monica Gabor și Inna, amintiri din prima zi de școală. Cum arătau vedetele în clasa întâi

Iulia Albu, ținta glumelor colegilor de școală: «Am fost numită Scheletron, am avut probleme cu acneea»

Roger E  Mosley car crash jpg
cub  anamaria prodan 2 png
marcela fota
Diogo Morgado îl interpretează pe Iisus, în filmul „Fiul lui Dumnezeu” (2014), regizat de Christophor Spencer  Producția poate fi urmărită anul acesta la PRO TV jpeg
zodiac 600x400 jpeg
baietel muscat de rechini 2 jpg
bianca dragusanu si ema uta jpeg
Mădălina Ghenea 35 (3) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
cub theo rose png
cub  anamaria prodan 2 png
marcela fota
Roger E  Mosley car crash jpg
Mădălina Ghenea 35 (3) jpg
cub andreea mantea animat gif