Ce meniu de fiţe are Elena Gheorghe la botezul fetiţei!

19 octombrie 2017
article img
Elena Gheorghe şi-a revenit spectaculos la doar câteva zile de la naştereFoto: arhivă personală

Zi importantă pentru Elena Gheorghe, care joi (19 octombrie) îşi creştinează fetiţa, Amelie Nicole, în vârstă de trei luni. Cântăreaţa a ales pentru petrecerea la care sunt aşteptaţi în jur de 200 de invitaţi un meniu cu preparate sofisiticate. Meniul de fiţe va fi servite într-un local, deschis recent în zona de nord a Capitalei.

Elena Gheorghe are de gând să petreacă mnult la botezul fetiţei ei. Chiar dacă a ales să facă opetrecerera în cursul săptămânii, artista a cerut ca sala în care se desfăşoară evenimnentul ei să aibă un ring de dans încăpător.

article img
Elena Gheorghe are 200 de invitaţi la botezul fetiţei Foto: arhivă personală

Artista a ales cu mare atenţie şi meniul. O echipă de bucătari a pregătit pentru botez un meniu personalizat special după preferinţele cântăreţei, cu preparate sofisticate, internaţionale, dar şi cu unele specifice româneşti reinterpretate pentru gusturile actuale. Invitaţii se vor delecta cu un meniu variat din care fac parte cotlete de berbecuţ, somon fume pe pat de castravete, ruladă de pui cu fructe confiate, pastramă de vită cu rucola şi ardei roşu, choux de pui cu salată de crudităţi, parfait de ficat de pui şi multe alte delicatese.