Ce meniu de fiţe are Elena Gheorghe la botezul fetiţei!

19 octombrie 2017
simeon stalpnicul png
Elena Gheorghe ┼či-a revenit spectaculos la doar c├óteva zile de la na┼čtereFoto: arhiv─â personal─â

Zi important─â pentru Elena Gheorghe, care joi (19 octombrie) ├«┼či cre┼čtineaz─â feti┼úa, Amelie Nicole, ├«n v├órst─â de trei luni. C├ónt─ârea┼úa a ales pentru petrecerea la care sunt a┼čtepta┼úi ├«n jur de 200 de invita┼úi un meniu cu preparate sofisiticate. Meniul de fi┼úe va fi servite ├«ntr-un local, deschis recent ├«n zona de nord a Capitalei.

Elena Gheorghe are de g├ónd s─â petreac─â mnult la botezul feti┼úei ei. Chiar dac─â a ales s─â fac─â opetrecerera ├«n cursul s─âpt─âm├ónii, artista a cerut ca sala ├«n care se desf─â┼čoar─â evenimnentul ei s─â aib─â un ring de dans ├«nc─âp─âtor.

simeon stalpnicul png
Elena Gheorghe are 200 de invitaţi la botezul fetiţei Foto: arhivă personală

Artista a ales cu mare aten┼úie ┼či meniul. O echip─â de buc─âtari a preg─âtit pentru botez un meniu personalizat special dup─â preferin┼úele c├ónt─âre┼úei, cu preparate sofisticate, interna┼úionale, dar ┼či cu unele specifice rom├óne┼čti reinterpretate pentru gusturile actuale. Invita┼úii se vor delecta cu un meniu variat din care fac parte cotlete de berbecu┼ú, somon fume pe pat de castravete, rulad─â de pui cu fructe confiate, pastram─â de vit─â cu rucola ┼či ardei ro┼ču, choux de pui cu salat─â de crudit─â┼úi, parfait de ficat de pui ┼či multe alte delicatese.

fuego iubita2 png
cub pepe png
andrei stefanescu iubita3 png
andreea balan (1) jpg
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
razvan si irina fodor
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
andreea banica
cub theo rose animat gif
razvan si irina fodor
fuego iubita2 png
andrei stefanescu iubita3 png
andreea balan viviana sposub jpeg