Ce mesaj frumos a scris logodnica lui Damian Drăghici de Crăciun

Ultima actualizare:

    Damian Drăghici și Cristina Stroe vor fi părințiFoto Facebook
Damian Drăghici și Cristina Stroe vor fi părințiFoto Facebook

Damian Drăghici și Cristina Stroe au hotărât să devină soț și soție în viitor, iar acest lucru i-a făcut să fie foarte fericiți. Cristina Stroe este gravidă și așteaptă primul copil alături de Damian Drăghici.

Cristina Stroe a publicat un mesaj foarte emoționant de Crăciun, mesaj care a strâns multe aprecieri. Cristina Stroe este gravidă în al doilea trimestru și abia așteaptă să-și țină în brațe bebelușul.

„ Anul acesta, Crăciunul meu este cel mai frumos. Dumnezeu mi-a îndeplinit cele mai mari și mai frumoase dorințe... Vă doresc tuturor să simțiți și să trăiți măcar pe sfert din ce simt și trăiesc eu. Crăciun fericit, tuturor!” a scris Cristina Stroe, pe Facebook

Damian Drăghici va deveni tată la aproape 50 de ani

Deși au trecut 25 de ani de când el a devenit prima oară tată, Damian Drăghici va fi din nou părinte. Artistul speră ca logodnica lui să nască un băiețel.

"Vrei să fii soția mea, pentru că te iubesc mult de tot", a întrebat-o Damian pe Cristian la sfârșitul piesei pe care au cântat-o împreună. "Pe bune? Voi știați toți?", a răscpuns Cristina. Cei doi au recunoscut că respectiva întrebare a luat-o pe nepregătite pe cânăreață, întrucât relația lor nu era tocmai în cea mai bună etapă.

Cum a anunțat că este gravidă

"În ultimul an am învaățat că dragostea trebuie traită, simțită și mai puțin expusă sau transpusă în cuvinte, căci atunci când vine vorba de mine și de Damian, nonverbalul dintre noi este mai puternic decât verbalul altora. În ceea ce privește ultimul an, a fost unul plin de provocări, de încercări, dar și de realizări, un an în care am simțit mai mult, am trăit fiecare clipă și am iubit intens, toate astea alături de bărbatul pe care îl am lângă mine. Am învățat împreună din lucrurile pe care le-am traversat împreună. Anul ăsta pot spune ca am evoluat împreună din toate punctele de vedere și fiecare a înțeles că niciun vis nu-i prea îndrăzneț și că tot ce-ți dorești se poate îndeplini. Cu siguranță unul dintre cele mai emoționante momente din viața unui cuplu este, fără doar și poate, cererea în căsătorie. Nu m-am așteptat ca acest lucru să se întâmple nicio secunda, mai ales în contextul în care ne aflam, la televizor. Simțindu-mă copleșită de fosta relație, nu mi-a trecut prin cap absolut deloc că un lucru atât de special și intim să fie facut public, așa că m-am blocat și nu am știut cum să reacționez. Știam că Damian este spontan și imprevizibil, însă nu m-am gândit la asta. Dincolo de urcușurile și coborâșurile din relația noastră, două lucruri esențiale ne-au unit: dragostea ne-a făcut să trecem peste orice obstacol și pasiunea și viziunea comună pe care o avem pentru muzică. Tot ce simt și tot ce pot să spun se rezumă la faptul că sunt fericită, iubesc și sunt iubită. Damian Drăghici, îți mulțumesc că exiști!", a scris ea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner dinu maxer png
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
image
actualitate.net
image
actualitate.net