Ce mesaj le-a transmis Adelina Pestrițu fanilor după ce a anunțat că este gravidă

simeon stalpnicul png
Adelina PestrițuFoto Instagram

Adelina Pestrițu este în culmea fericirii de când a aflat că va fi mămică. Și-a dorit de mult timp să se întâmple acest lucru, ba, mai mult, Adelina declarase în urmă cu puțin timp că și-ar dori chiar să adopte un copil.

Vestea că Adelina Pestrițu este însărcinată i-a bucurat mult pe prietenii virtuali ai vedetei. Adelina a publicat un mesaj de mulțumire pentru toate persoanele care i-au trimis mesaje de felicitare. Adelina Pestrițu și Steblea Virgil au o relație de mai bine e un an și faptul că vor deveni părinți, dovedește cât de mult se iubesc. 

„Așa de tare m-ați emoționat astăzi cu toate mesajele, urările la dublu și valurile de energie pozitivă pe care mi le-ați transmis, nici nu vă imaginați!Aș avea nevoie de o armată de oameni să mă ajute cu fiecare mesaj în parte, să pot și eu să răspund fiecăruia dintre voi cu mii de mulțumiri pentru toate gândurile bune pe care mi le-ați trimis într-o zi atât de specială! O să o fac mulțumindu-vă din inimă tuturor prin această postare. Fața mea exprimă fericirea la cote maxime pe care o simt în interior și care îmi doresc să nu se termine vreodată! Vă strâng tare în brațe și vă mulțumesc! Sunt recunoscătoare pentru tot!”, le-a scris Adelina prietenilor virtuali de pe Instagram.

simeon stalpnicul png
Adelina Pestrițu și Steblea VirgilFoto Instagram

Adelina a făcut marele anunț vineri, 2 februarie, chiar de ziua ei, printr-un mesaj pe Facebook, iar de atunci, toți prietenii virtuali ai lor le trimit mesaje de felicitare. 

"Vârstă de 31 de ani a venit cu cel mai minunat dar pe care puteam să-l primesc vreodată. Eu și iubitul meu, Virgil, suntem fericiți să împărtășim cu voi vestea că vom deveni părinți. Fericirea noastă este cu atât mai mare cu cât în curând vom sărbători și un an de relație. Suntem copleșiți de emoții și abia așteptăm să treacă cele 6 luni rămase până vom fi trei. Sperăm să ne descurcăm bine în rolul de părinți”, a scris Adelina.

anamaria ferentz jpeg
credinciosi
BeFunky collage (38) jpg
regina letizia (5) jpg
cove si sotia in turcia JPG
jojo vacanta culinara jpeg
carrie si boris johnson
image png
image
image
image
image
valetina pelinel borcea copii jpg
jador jpeg
GrasuXXL 189 jpeg
BeFunky collage (39) jpg
BeFunky collage (38) jpg
machine gun kelly