Ce mesaje de despărțire și-au scris Carmen Simionescu și fostul iubit, Bogdan

Carmen Simionescu și Bogdan Daragiu au pornit pe drumuri diferite
Carmen Simionescu și Bogdan Daragiu au pornit pe drumuri diferite

Carmen Simionescu și Bogdan Daragiu și-au spus adio. Separarea a fost una amiabilă, iar cei doi și-au scris mesaje foarte frumoase, semn că ar fi rămas amici. Carmen și Bogdan au hotărât să-și șteargă fotografiile pe care le aveau împreună de pe rețelele de socializare.

Deși părea că totul mergea strună între ei, au pornit pe drumuri diferite. Timp de doi ani de zile, Bogdan Daragiu și Carmen Simonescu, fiica lui Adi Minune, și-au planificat vacanțe împreună. Bogdan este regizor, astfel că, majoritatea videoclipurilor fostei iubite au fost realizate de el.

Însă chiar după această perioadă perfectă, cei doi au hotărât că le va fi mai bine separați. Amândoi au publicat mesaje frumoase pe rețelele de socializare, mesaje prni care și-au luat la revedere unul de la celălalt.

„Cu 2 ani în urmă am început o frumoasă relaţie cu Bogdan, însă astăzi mergem pe drumuri diferite. A fost o decizie comună şi am vrut să aflaţi de la mine personal. Mulţumesc că ai luat parte la călătoria mea. Au fost 2 ani plini de bucurii şi momente frumoase. De azi începem un nou capitol”, a fost mesajul publicat de artistă pe Instagram, iar la puțin timp a apărut și al lui.


    Carmen Simionescu și Bogdan Daragiu au pornit pe drumuri diferiteFoto Instagram
Carmen Simionescu și Bogdan Daragiu au pornit pe drumuri diferiteFoto Instagram

„Mulţumesc, Carmen, pentru aceşti 2 ani în care am avut parte numai de clipe frumoase. De astăzi viaţa ne conduce în direcţii diferite, însă îmi voi aminti cu drag de toate experienţele şi momentele petrecute împreună. Decizia a fost matură si de comun acord. Mulţumesc pentru tot!”, a scris Bogdan Daragiu.

cub gabriel apostol png
zodii care imprumuta bani jpg
gabriel apostol jpg
andreea ibacka si majda jpg
Gabriel Apostol, fost concurent Masterchef
harry si meghan jpg
Bărbatul care a băut alcool zilnic, timp de 30 de ani
cub andi moisescu png
vladimir putin singur umbra trist cocosat shutterstock 1177474882 jpg
Kovacs
image
image
image
image
prater jpg
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Risa Hirako jpg
Avionul lui Elvis Presley png
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg