Ce mesaje porcoase au vedetele pe haine! Giulia, Bianca și Roxana Vancea te fac să roșești

image
Bianca Drăguşanu a purtat un tricou inscripţionat cu un mesaj pentru cei care o critică

Moda tricourile cu mesaje nu se va sfârși prea curând, căci imaginația e... nelimitată. E suficient să gasești o idee genială, un slogan, o rimă, o lozincă, iar acestea pot ajunge imediat pe tricou, apoi pe tine. Cei care nu își personalizează tricouri la firmele specializate le pot găsit de-a gata, căci magazinele sunt pline. Iată că și vedetele noastre ne încântă ochiul cu texte la purtător, însă pe unele dintre ele ar fi bine să nu le vadă copiii. Iată de ce!

Giulia Anghelescu, mesaj neortodox pentru copii

Giulia Anghelescu (34 de ani) are umor, auroironie, iar pe rețelele sociale își spune "badass mom" (mamă dată naibii). Tot cu umor a afișat Giulia și acest tricou roz, cu mesaj nerecomandat minorilor. Sau poate că da: "Remember, kids! Sex can wait! Masturbate!". În traducere, îndemnul ar suna cam așa: "Copii, nu uitați! Sexul poate să aștepte: masturbați*-vă!". Fotografia cu Giulia purtând acel tricou a fost realizată la munte, pe o pârtie din România, iar solista l-a pus pe Instagram pentru a promova afacerea prietenului Codin Maticiuc, care deține o firmă de imprimat tricouri.

Bogdan Ionescu, geacă de fițe cu înjurătură

Fostul ginere al lui Traian Băsescu, Bogdan Ionescu (39 de ani), este un împătimit al hainelor extravagante. Mai nou, el și-a personalizat o geacă, pe care a scris numele copiilor lui și ai Elenei Băsescu, Traian Junior și Sofia, dar are și una pe care și-a scris "Fucking luxury brand" (n.r. La dracu' cu brandul de lux). Cel poreclit Syda a fost surprins de fotoreporterii Click! defilând prin centrul Bucureștiului cu geaca respectivă, reușind să atragă privirile trecătorilor.

image
Mesajul de pe geaca lui Bogdan Ionescu se vede de la o poștăfoto: Mihai Ionescu

Bianca Drăgușanu, mesaj pentru cei care o critică

În luna februarie, imediat după ce a fost eliminată de la "Asia Express" (Antena 1), acolo unde și-a atras un val de critici, Bianca Drăgușanu a fost surprinsă de fotoreporterii Click! la mall, demonstrând că nu îi pasă de gura lumii? Cum ne-am dat seama? E lesne de citit pe tricoul ei, în acest context cuvântul care începe cu "F" având sensul de "La naiba, la naiba cu". Și abdomenul lucrat la sală, și atitudinea rebelă au ajutat-o pe blondină să poarte cât mai natural acel tricou.

image
Mesajul de pe geaca lui Bogdan Ionescu se vede de la o poștă

Daniela Crudu îndeamnă la relaxare: "Faceți sex"

În cazul Danielei Crudu nu știi ce să privești mai întâi: silicoanele gigant, machiajul strident sau mesajul de pe tricou. Cu siguranță că bărbații se bucură de îndemnul inscripționat pe hainele Cruduței: "Fuck stress, have sex" (n.r. "La naba cu stresul, faceți sex").

image
Daniela Crudu și tricoul ei minuscul

Roxana Vancea, tricouri XXX pentru Mihai Bendeac

În 2014, când relația Roxanei Vancea cu Mihai Bendeac era în pe buzele tuturor, fosta vedetă de la "Neatza" (Antena 1) a purtat o serie de tricouri cu mesaje porcoase de-a dreptul. Și nu le-a îmbrăcat doar în casă, căci a fost surprinsă de paparazzi și pe stradă, la cumpărături, cu aceste ținute. Mesajele nu mai au nevoie de nici o traducere, important e că le-a înțeles destinatarul: adica Mihai Bendeac.

image
Acest colaj a fost pus de Roxana Vancea pe Facebook

Citește și:

Delia a ieşit pe stradă cu «sicriul» în spate! Imagini incredibile

Elena Băsescu, în haine de firmă, Ioana Băsescu, «modestă» şi nemachiată. Cum arată pe stradă

meghan markle harry regina jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
meghan markle harry regina jpeg
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
Regina Elisabeta
BeFunky collage (12) jpg
Ioana Petric jpg
militar pedofil jpeg
ciuperci alba jpg
Accident FOTO ISU Arad jpeg
image
image
image
image
BeFunky collage (12) jpg
Adda
cub nicoleta luciu animat gif
simona gherghe
Adelina Pestrițu
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf