Ce mesaje primește Mihai Trăistariu în vis, de la mama pe care a pierdut-o în 2006

image
Mihai Trăistariu, la mormântul părinților săi

Mihai Trăistariu și-a pierdut ambii părinți: tatăl, când avea 17 ani, iar mama, în anul 2006, la scurt timp după succesul înregistrat la Eurovisionul de la Atena. Mihai Trăistariu e marcat și acum de moartea mamei lui, care îi transmite mesaje din lumea de dincolo.

Mihai Trăistariu (39 de ani) a făcut mai multe mărturisiri emoționante legate de femeia care i-a dat viață și pe care o visează destul de des. „Părinții mei nu mai sunt în viață. Tata era violent, îmi era frică de el. A murit când aveam 17 ani și l-am visat o singură dată de atunci, dar era nasol. Pe mama o visez mai des, pentru că relația noastră era mai strânsă. Mama era blândă, cuminte, îi semăn. Acum câțiva ani, am visat că mi-a zis că voi câștiga Eurovisionul îmbrăcat în alb. O visez vie, vorbindu-mi, făcând mâncare. O văd la modul firesc, ca și cum încă e acolo”, a povestit Mihai Trăistariu recent, la emisiunea „Răi Da’ Buni” (Antena Stars).

image
Mama lui Mihai Trăistariu a decedat în 2006

Mama lui Mihai Trăistariu a murit la 66 de ani

Mama lui Mihai Trăistariu, Natalia, a murit în anul 2006, la 66 de ani, răpusă de ciroză hepatică. Cu ceva timp înainte să se stingă din viață, femeia a intrat în comă. În acea perioadă, Mihai era ocupat cu finala internațională a concursului Eurovision de la Atena, unde a reprezentat România, ocupând locul 4 cu piesa “Tornero”. Concursul i-a împlinit lui Mihai un vis mai vechi, însă bucuria i-a fost umbrită de moartea mamei. Cântarețul a avut o copilărie nefericită, pentru că părintii lui au fost săraci, iar certurile erau la ordinea zilei. Ambii părinți au murit de cancer.

image
Mama lui Mihai Trăistariu a decedat în 2006foto: arhivă personală

„Tata a fost un pic mai dur, se certa cu maică-mea, cred că îi dădea și câte o bătăiță. Ai mei s-au certat cam mult, din orice prostie, la doua-trei săptămâni, era agresiv cu ea verbal și ea avea clonțul mare. În ultimii ani, avea fiecare camera lui, viața lui. Mai mult, pe plan psihic o maltrata, dar câte bătăi a îndurat, n-a plecat. O dată, mama a căzut în genunchi și i-a spus să îl mănânce cancerul, să îi iasa ochii. El de cancer a murit, iar tumoarea lui de la cap a plecat spre ochi. Așa a murit. Zicea că îi curge din nas apă minerală și să îl ducem la fereastră să vadă marea, iar noi stăteam la Piatra Neamț”, a povestit Mihai Trăistariu pe vremuri, la PRO TV .

Ruxi si Cristi Mitrea Sunt celebru, scoate ma de aici foto Pro TV jpg
mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
cristian tudor popescu arșinel png
andreea marin si cove jpg
cub anamaria prodan animat gif
woman 4214744 1920 jpg
david si victoria beckham
Margrethe Vestager FOTO EPA-EFE
drapel steah sua america rusia foto shutterstock
image
image
image
image
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
david si victoria beckham
Amal și George Clooney (8) jpg
Stela Popescu &  Alexandru Arşinel
vlduta lupau si adi rus colaj