Ce meserie are acum Simona Secrier, văduva lui Mihai Constantinescu: "Am luat de la zero totul"


    Simona Secrier și Mihai Constantinescu au avut o poveste de dragoste ca în filmefoto: Facebook
Simona Secrier și Mihai Constantinescu au avut o poveste de dragoste ca în filmefoto: Facebook

A trecut un an și jumătate de când Mihai Constantinescu se stingea din viață, la 73 de ani, răpus de un infarct în urma căruia a stat în comă nu mai puțin de patru luni. A fost un șoc pentru soția acestuia, Simona Secrier (51 de ani), care se aștepta ca Mihai să-și revină. De atunci. Simona a fost nevoită să se descurce pe cont propriu cu cariera de cântăreață. Pandemia însă a afectat-o și pe ea, toate concertele solistei fiind anulate în această perioadă.

Artista s-a văzuit nevoită să se reorienteze și să ia viața de la zero. Astfel, a lăsat activitatea muzicală deoparte și a revenit la meseria ei de bază, aceea de economist. „Trăiesc, iubesc, muncesc, mă rog. Încă nu am pus unele planuri în practică, pentru că a fost perioada asta mai grea pentru noi toți și mi-a fost teamă să ies și să iau contact cu lumea, dar am fost la muncă și ăsta e un lucru bun pentru mine, îmi oxigenez creierul, merg pe jos. Eu sunt economist. Am luat de la 0 totul, pentru că nu am avut cântări perioada asta și atunci a trebuit să mă reorientez către ce am învățat eu”, a spus Simona Secrier, la Antena Stars.

Simona Secrier a fost solistă de muzică etno

Simona Secrier a făcut parte din trupa Etno, alături de Silvia Stanciu şi de Radu Ile şi a scos două albume de muzică etno-dance. După ce a părăsit trupa Etno, ea s-a dedicat unei cariere solo și atunci l-a întâlnit pe Mihai Constantinescu, cel care a ajutat-o să-și lanseze primul album solo. Mihai Constantinescu a murit pe 29 octombrie 2019, după ce a stat patru luni în comă. El suferise un infarct în luna mai şi fusese internat la Spitalul Floreasca. Soția sa, Simona Secrier, a fost cea care a chemat pe 13 mai ambulanța la reședința artistului, după ce l-a găsit inconștient în casă. Mihai Constantinescu mai avusese în trecut probleme de sănătate, suferise două intervenții la inimă. Cu 14 ani în urmă, medicii i-au montat artistului valve biologice, iar în 2017 a suferit din nou o intervenție chirurgicală pe inimă. Simona Secrier și Mihai Constantinescu au fost împreună peste 20 de ani, dar și-au ținut povestea de dragoste departe de ochii presei și ai curioșilor. În 2017, cei doi au decis să-și oficializeze relația și au ajuns în fața altarului. În ciuda diferenței de vârstă de 20 de ani dintre cei doi, relația lor a fost una extrem de solidă, iar artista i-a fost alături cântărețului până la final.

Citește și:

Simona Secrier, soția lui Mihai Constantinescu, în lacrimi la tv: «Nu-mi vine să cred că vorbesc la trecut despre el»

Simona, văduva lui Mihai Constantinescu: "L-am visat pe Mihai, mi-a spus să stau liniștită, că e bine"

cub horoscop iertare png
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
cub isabela onoriu png
FotoJet (3) jpg
antonia sexy jpg
Shakira jpg
FotoJet (2) jpg
femeie frig casa jpeg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (3) jpg
FotoJet (2) jpg
Shakira jpg
cub morris png
foto 1   Dan Negru (1)B jpg
oana roman si marius elisei