Ce mult a iubit-o Ion Dolănescu pe Nadia! Unde se întâlneau în secret!

Ultima actualizare:

    Ion Dolănescu şi Nadia Comănesci s-au iubit ca-n telenovelefoto: Arhivă
Ion Dolănescu şi Nadia Comănesci s-au iubit ca-n telenovelefoto: Arhivă

Lumea mondenă era şi în trecut cel puţin la fel de interesantă ca cea de azi. În anii ’80, povestea de dragoste dintre Ion Dolănescu şi Nadia Comăneci a făcut înconjurul ţării, dar nu numai! Cei doi au fost protagoniştii unei idile ca-n telenovele.

Nadia Comăneci este una dintre femeile pe care Ion Dolănescu le-a adorat. Cei doi s-au iubit cu foc în anii tinereţii şi, conform apropiaţilor, au fost la un pas de căsătorie. „Zeiţa de la Montreal" era nelipsită de la petrecerile care se ţineau lanţ în casa lui Ion Dolănescu. De altfel, se spune că Nadia a fugit peste Ocean din casa regretatului rapsod. Povestea lor de iubire a fost de notorietate în anii '80.

În 1985, Nadia Comăneci şi Ion Dolănescu şi-au făcut vacanţa la Mamaia
În 1985, Nadia Comăneci şi Ion Dolănescu şi-au făcut vacanţa la Mamaia

Se mai spune că au fost momente când cei doi voiau să se rupă de agitaţia Capitalei şi se ascundeau departe de ochii curioşilor. Astfel, ei mai dădeau câte o fugă la un fin de-al interpretului de muzică populară, care locuieşte lângă Focşani, cunoscut drept „Finul de la Garoafa".

Un cititor povesteşte pe site-ul click.ro: „În 1985, am lucrat la hotelul Meridian din Mamaia. Ion Dolănescu era naşul fiului şefului de restaurant de acolo.A stat toată vara în hotel. Iar Nadia a venit şi ea şi a stat vreo luna. Erau foarte discreţi.Toată lumea din hotel spunea ca ea e foarte îndrăgostită de el".

Pe atunci Nadia avea 25 de ani, iar Ion Dolănescu era un bărbat chipeş încă din anii de şcoală.

Cunoscuta interpretă de muzică populară Ileana Constantinescu a vorbit şi ea despre cei doi, conform adevarul.ro: "Ionaş (Ion Dolănescu – n.r.) îmi spunea: «Singura femeie cu care m-aş însura ar fi Nadia Comăneci». Era o simpatie între ei, dar nu dragoste declarată, nu ştiu dacă au mers mai departe. Ea avea alţi prieteni, dar el o iubea în secret. S-au întâlnit prima dată la un restaurant din Capitală, al cărui şef era un prieten comun. Mergeau împreună la mare, la chefuri... Şi Nadiei îi plăcea de Ionaş, pentru că îl vizita acasă. Şi mama Nadiei se înţelegea foarte bine cu Ionaş. De la Ionaş din casă a plecat Nadia din ţară. Un român care locuia în SUA şi pe care îl întâlnise în turneu a venit în vizită la el. De acolo am plecat Ionaş, Nadia, eu şi acel român la una dintre finele lui. Acolo s-a apropiat Nadia de «american». La câteva zile după acea vizită, am auzit că Nadia a plecat din ţară. Apoi am fost chemaţi la miliţie şi eu, şi Ionaş, să dăm declaraţii despre fuga Nadiei din ţară, dar noi nu ştiam nimic. Atunci, Ionaş a pierdut orice legătură cu Nadia şi a fost foarte dezamăgit". 

Ion Dolănescu s-a luptat să îşi ţină cei doi fii lângă el

Ion Dolănescu a murit în 2009
Ion Dolănescu a murit în 2009

Ion Dolănescu a încetat din viaţă, pe 19 martie 2009, la vârsta de 65 de ani, în urma unui stop cardiac. Un echipaj SMURD s-a deplasat la locuinţa acestuia, în Capitală, unde timp de o oră s-a încercat resuscitarea artistului.

După trecerea în nefiinţă a lui Ion Dolăescu, în martie 2009, au ieşit la iveală şi alte detalii picante din viaţa sa amoroasă. Iustina Băluţeanu, Maria Ciobanu şi Margarita Valenciano sunt femeile care i-au marcat existenţa, însă doar cu prima a fost căsătorit.

Pe Iustina Băluţeanu, o femeie mult mai în vârstă decât el, a luat-o de soţie pentru că avea nevoie de un buletin de Bucureşti. Mai târziu, s-a iubit patru ani cu Maria Ciobanu, cu care s-a cununat religios, deşi erau căsătoriţi fiecare cu altcineva.Episodul a fost menţionat şi în cartea „Ion Dolănescu, o viaţă de cântec!". Din relaţia lor a rezultat un fiu, Ionuţ, pentru care s-au războit prin tribunale. Instanţa a decis ca pruncul celor doi să-i fie încredinţat lui Ion Dolănescu.

Relaţia cu Margarita, din Costa Rica, s-a încheiat subit de teama comuniştilor. Şi cu Margarita solistul a făcut un băiat, Dragoş, pentru care ea s-a luptat ca o leoaică. Ion Dolănescu a vrut să-şi ia băiatul lângă el, dar Margarita a fugit cu el în Costa Rica, cu un paşaport fals.

Nadia Comăneci s-a măritat cu un gimnast american 

Nadia Comăneci are un fiu de 12 ani, Dylan, cu Bart Conner
Nadia Comăneci are un fiu de 12 ani, Dylan, cu Bart Conner

Nadia Elena Comăneci (57 de ani) este prima gimnastă din lume care a primit nota zece într-un concurs olimpic de gimnastică şi cinci medalii olimpice de aur.

Este considerată una dintre cele mai bune sportive ale secolului XX și una dintre cele mai bune gimnaste ale lumii, din toate timpurile. În noaptea de 27/28 noiembrie 1989 a trecut ilegal granița româno-maghiară, în cele din urmă solicitând azil politic guvernului Statelor Unite. În 1996, românca s-a măritat cu Bart Conner, iar la vârsta de 44 de ani, a dat naştere unui băieţel, Dylan Paul, acum în vârstă de 12 ani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net