Ce mult a pătimit Delia Antal! A avut nevoie de 15 ani ca să rămână gravidă

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Cunoscută ca fiind regizoarea filmului ”D'ORA”, buna prietenă a Monicăi Gabor trăiește o perioadă specială a vieții ei. Delia Antal este însărcinată în 7 luni și a povestit câte sacrificii a făcut pentru a-și îndeplini visul.

Weekendul trecut, Delia Antal a săbătorit 36 de ani, într-un restaurant cochet din California, alături de prietenii ei. A primit flori și multe cadouri, însă vedeta știe că cel mai mare dar la această vârstă este copilul pe care-l poartă în pântece. Visul de a deveni mamă I s-a îndeplinit după 15 ani de încercări. Aceasta a povestit pentru Click! despre experiența sa.

”Timp de 15 ani am încercat să fac un copil. În ultimii trei ani m-am ocupat doar de acest lucru. Am urmat medicina normal, însă fără vreun rezultat căci medicii au descoperit că am uterul închis. A urmat o intervenție, însă după ce m-am informat mai mult, am apelat la medicina chinezească, ierburi și acupunctură. A avut succes, însă nu am realizat devreme că sunt însărcinată si am făcut box intensiv de 3 ori pe săptămână și Cycling. Asta acum un am și jumătate. 35 de ani e o vârsta la care trebuie sa ai foarte mare grija cel putin în primele 3 luni ale sarcinii altfel sunt șanse mari să pierzi”, ne-a spus Delia Antal. Peste două luni, aceasta urmează să aducă pe lume un băiat, pe care-l va boteza Aiden.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net