Ce mult a suferit Claudia Pătrăşcanu din dragoste. A fost părăsită de logodnicul turc prin telefon

Claudia Pătrășcanu şi Gabi Bădălău sunt în prag de divorţ
Claudia Pătrășcanu şi Gabi Bădălău sunt în prag de divorţ

Claudia Pătrăşcanu nu a fost cea mai norocoasă în dragoste. Deşi bărbaţii au roit în jurul ei, bruneta a fost destul de selectivă, iar atunci când s-a îndrăgostit poveştile ei de amor s-au terminat în lacrimi. Derulând înapoi, ne aducem aminte că în 2012, cântăreaţa a rupt logodna cu iubitul ei de atunci, deşi îşi făcuse planuri de a merge cu el la altar.

Înainte de a deveni doamna Bădălău, Claudia Pătrăşcanu a trăit o poveste fierbinte de amor cu Refik, un afacerist turc, cu care credea că va ajunge în faţa altarului. S-au iubit intens doi ani şi jumătate, ba chiar bărnatul i-a dat inelul de logodnă. Relaţia s-a destrămat brusc şi a luat pe toată lumea prin surpindere. Când îşi făceau planuri de nuntă, bruneta era de fapt anunţată prin telefon că relaţia scărţâie şi că cel mai bine este să-i pună capăt. Claudia Pătrăşcanu şi reffik au fost împreună din 2009 şi până în 2012. După doar un an de iubire cei doi s-au logodit.  

Solista a pierdut mai apoi la piscină inelul de logodnă, semn care i-a adus dezastrul, întrucât la scurt timp relatia lor s-a destrămat. vestea separării a fost primită de Claudia prin telefon, ceea ce a fost un adevărat şoc. Aflat în Africa, într-o deplasare de afaceri, bărbatul i-a recomandat Claudiei să se mute din apartamentul lui şi să plece înapoi la părinţii ei din Constanţa. Refik i-ar fi spus că deplasarea lui se va prelungi câteva luni bune şi că ar fi ideal ca ea să-şi refacă viaţa alături de alt bărbat.

Caludia Pătrășcanu s-a măritat cu Gabi Bădălau în 2015

După acest eşec sentimental, Claudia care s-a fript cu ciorba a ajuns să sufle şi-n iaurt, aşa că şi-a ţinut cât de mult a putut relaţia secretă cu gabi Bădălău. Ei s-a căsătorit civil de Ziua îndrăgostiților, în 2015. Tot atunci, au făcut și o logodnă în biserică, înaintea slujbei de botez pentru primul lor fiu. Un an mai târziu, la sfârșitul lunii mai, cei doi făceau nuntă mare.


    Claudia Pătrășcanu şi Gabi Bădălău sunt în prag de divorţfoto: arhiva personală
Claudia Pătrășcanu şi Gabi Bădălău sunt în prag de divorţfoto: arhiva personală

Relația lor i-a luat pe mulți prin surprindere, dată fiind diferența de vârstă de șapte ani dintre ei, în favoarea lui Bădălau, cunoscut ca un mare crai, dar și evoluția foarte rapidă. La numai o lună după ce s-au cunoscut, Claudia a rămas însărcinată cu primul copil al cuplului. Lucrurile s-au așezat însă neașteptat de frumos, iar în 2017, Claudia și Gabi au devenit părinți pentru a doua oară, dar infidelităţile repetate ale lui Bădălău au distrus echilibrul cuplului. Cei doi se află acum în prag de divorţ, cântăreaţa fiind cea care a răbufnit pe pagina ei de facebook, unde a publicat un mesaj care anunţă sfârşitul căsniciei lor. 

Citeşte şi:

Soțul Claudiei Pătrășcanu mai vrea un copil! «Îmi spune în fiecare zi» Se va mări în curând familia?

Primul mesaj publicat de Claudia Pătraşcanu despre căsnicia de coşmar. Solista l-a şters ulterior

FotoJet (3) jpg
cub horoscop iertare png
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (2) jpg
femeie frig casa jpeg
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
calendar ortodox 2022 28 ianuarie Sfantul Efrem Sirul gabriel toma chituc jpg
image
image
image
image
image
image
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (3) jpg
FotoJet (2) jpg
Shakira jpg
cub morris png