Ce mult au pătimit părinţii Lidiei Buble din cauza relaţiei cu Răzvan Simion


    Lidia Buble şi Răzvan Simion se iubesc din vara lui 2015Foto: arhivă personală
Lidia Buble şi Răzvan Simion se iubesc din vara lui 2015Foto: arhivă personală

Povestea de dragoste pe care Lidia Buble şi Răzvan Simion au trăit-o la vedere a fost o adevărată povară pentru părinţii artistei. Acuzată că s-a încurcat cu un bărbat însurat, căruia i-a spart casa, solista a preferat să nu comenteze situaţia, dar familia ei de la Deva a fost extrem de afectată. Cântăreaţa a povestit acum ceva timp, într-un interviu, că telefoanele sunau continuu la ea acasă în acea perioadă.

Lidia Buble a trecut prin multe până să trăiască fericirea lângă bărbatul iubit. Deși în prezent cei doi nu mai formează un cuplu, momentele împreună nu pot fi șterse cu buretele. Și nici obstacolele pe care le-au avut de trecut pentru a-și trăi povestea.

Artista a povestit că a traversat o perioadă de coşmar în momentul când s-a aflat că formează un cuplu cu matinalul Răzvan Simion. Cântăreaţa a mai spus că nu a fost singura care a suferit cumplit, familia ei fiind hărţuită din toate părţile. 


    Lidia Buble şi Răzvan Simion au avut de înfruntat criticile oamenilor Foto: arhivă personală
Lidia Buble şi Răzvan Simion au avut de înfruntat criticile oamenilor Foto: arhivă personală

"Fata dumneavoastră i-a stricat casa"

"Viaţa ca persoană publică este foarte expusă. Oamenii mereu vor judeca. Au fost foarte multe critici legate de relaţia mea cu Răzvan. Ai mei au foarte mare încredere în mine, însă. Ei ştiu ce au crescut acasă. Au început să-i deranjeze şi pe ei în momentul în care au început să-i sufoce cu tot felul de telefoane, scrisori şi poze. Atunci, da, nu le convenea. Pentru ei a fost greu pentru că sunt nişte oameni simpli, foarte credincioşi şi lor le place să stea aşa mai feriţi de viaţa asta de celebritate. De foarte multe ori s-a sunat acasă la mine.  Mami şi tati sunt nişte persoane foarte deschise şi au vorbit frumos, aşa că de fiecare dată nu au fost probleme, dar evident nu s-au simţit bine. Încercau să-i provoace şi de multe ori le vorbeau şi foarte urât despre mine ca om. Îţi dai seama că orice părinte este afectat când copilul lui este bombordat din toate părţile. Ziceau ceva de genul că «fata dumeavoastră a stricat casa, că şi-a băgat nasul unde nu-i fierbe oala», dar ai mei, mama, tata şi fraţii mei mă cunosc foarte bine încât ştiu că nu aş face niciodată vreun rău nimănui", a spus Lidia Bule la Adevărul Live, în 2017.

Lidia Buble și Răzvan Simion s-au iubit 5 ani

Lidia Buble şi Răzvan Simion au început să se iubească în 2015. Povestea lor a fost dată în vileag de fotoreporterii care l-au surprins pe omul de televiziune ieşind din blocul în care artista locuia. Pe atunci, matinalul nu era divorţat de soţia sa, Diana, cu care are doi copii, dar se pare că lucrurile între ei scărţâiau serios înainte să apară în schemă Lidia Buble.  

La început de iunie 2020, cuplul s-a destrămat, iar Răzvan a decis să confirme zvonurile care circulau e ceva timp, cu un mesaj pe Instagram:„O nouă călătorie... Sunt diferit astăzi pentru că am învățat să nu îi mai judec pe ceilalți și nici pe mine. Am învățat să îi iert pe ceilalți, pentru că mi-au oferit prea mult ori prea puțin, dar mai ales să mă iert pe mine. Au fost ani în care m-am iubit prea puțin în timp ce primeam prea multă iubire cu care nu știam ce să fac. Au fost ani în care m-am ferit de iubire ca de cel mai mare dușman. Au fost ani în care iubirea mi-a fost oxigen. Ce am învățat până acum despre iubire? Iubirea înseamnă dăruire, libertate emoțională, înseamnă a vrea din suflet să îl vezi pe celălalt fericit. Astăzi Lidia nu mai este fericită lângă mine. Îi cer iertare pentru că la un moment dat am devenit insuficient. Și mă iert și pe mine pentru că nu am mai avut ce să ofer când poate ar mai fi fost multe de oferit. De mâine vreau să o văd pe Lidia fericită, vreau să îi sclipească ochii din nou în razele soarelui, așa că îi redau libertatea. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat. Mă iert pe mine pentru tot ce am fost și pentru tot ce n-am fost... Suntem în continuare o echipă și construim proiectul muzical și în rest doi foști iubiți, actuali foarte buni prieteni. Am fost copil, am fost tânăr, iar astăzi sunt înțelept”.

Zodiac - horoscop FOTO Shutterstock
Cristina Pazurati în vizita la Tristan Tate FOTO Antena 3 CNN / Wowbiz
cub horoscop bani
barbat suparat jpg
lidia fiica corneliu vadim tudor cum isi serba tatal ei ziua de nastere 802328 jpg
America Express Andreea Balan si Andreea Antonescu 6 amuleta Foto Antena 1 jpg
bani valuta curs valutar dolari pexels jpg
cub cornel Ilie png
image
image
image
image
image
image
 Constantin Enceanu este topit după nepoții săi
Monica Davidescu si Aurelian Temisan
 Nicu Covaci, invitat de seamă la ziua bunului său prieten și coleg, Ovidiu Lipan Țăndărică
roxana hulpe colaj jpg
cub theo rose png
adriana bahmuteanu