Ce mult i-au crescut burtica şi sânii Antoniei, însărcinată în cinci luni

Ultima actualizare:

    Antonia va deveni mămică pentru a treia oarăFoto: arhivă personală
Antonia va deveni mămică pentru a treia oarăFoto: arhivă personală

Însărcinată în cinci luni, Antonia continuă să urce pe scenă şi să-şi onoreze contractele. Artista a făcut furori la Cluj-Napoca, în prima zi a Festivalului "Untold". Iubita lui Alex Velea şi-a scos la înaintare burtica rotunjoară ca o minge şi sânii generoşi prin decolteul unei salopete care i-a pus în evidenţe noile forme.

Antonia (27 de ani) va deveni anul acest mâmică pentru a treia oară. Deşi artista a făcut anunţul sarcinii într-un mod original, lăsând totuşi să planeze o umbră de mister asupra informaţiei, acum cântăreaţa nu se mai ascunde. Artistei a început să i se contureze burtica, iar sânii siliconaţi stau să-i "explodeze". Solista s-a fotografiat alături de Inna şi Nicoleta Nucă, dar şi de băieţii de la Carla's Dreams pe scena Untold. Antonia a purtat o salopetă mulată, care i s-a aşezat perfect pe burtica de gravidă.

Antonia a fost invitată să cânte la "Untold"
Antonia a fost invitată să cânte la "Untold"

Antonia şi Alex Velea mai au un copil împreună. Cei doi sunt părinţii lui Dominic ((1 an şi 8 luni), căruia artista îi va dărui un frăţior. Din mariajul cu italianul Vincenzo Castellano, solista are o fetiţă, Maya, care va împlini şase ani.     

image
image
image
image
image
image
ff4e3b3847b992300aea7e7467b04eff jpg
Oana Zăvoranu și  Alex s-au împăcat
banner oana roman png
banner dorian popa png
banner valentina pelinel png
adison rae jpg
1 alexandra usurelu deschidere jpg jpeg
banner Larisa Dragulescu png