Ce mult i s-a schimbat viaţa fostei soţii a lui Alin Petrache după despărţire

Ultima actualizare:

    Alin Petrache este şeful Comitetului Olimpic Sportiv Român foto: arhiva personală
Alin Petrache este şeful Comitetului Olimpic Sportiv Român foto: arhiva personală

Nu doar Alin Petrache şi-a refăcut viaţa în timp record şi a luat-o de nevastă pe Maria Marinescu. Şi fosta lui soţie radiază de fericire după o perioadă grea în care lacrimile îi curgeau şiroaie pe obraz. Divorţul nu a fost soluţia care să-i confere linişte Marei Petrache, ci mai degrabă motivul pentru care femeia a făcut numeroase drumuri la biserică.

Când toată lumea îi lăuda familia frumoasă actualului preşedinte al Sportului Olimpic, Alin Petrache (39 de ani) trecea prin mari tensiuni în familie. El a divorţat în 2013, în secret, de soţia sa Mara (36 de ani), femeia care i-a dăruit trei fetiţe. Minorele au rămas în grija tatălui, însă fosta nevastă a lui Alin le poate vedea ori de câte ori îşi doreşte. La scurt timp după separarea oficială, surse din anturajul lui Alin Petrache au povestit că fosta lui soţie a traversat o perioadă extrem de grea. Mara a mers mult să se roage la biserici ca să iasă din impas şi se pare că rugăciunile ei au fost ascultate.

Alin Petrache şi fosta lui soţie, Mara, când încă mai mergeau împreună în vacanţe
Alin Petrache şi fosta lui soţie, Mara, când încă mai mergeau împreună în vacanţe

Deşi sâmbătă, fostul ei soţ a devenit bărbatul altei femei, Alin căsătorindu-se religios cu creatoarea de modă Maria Marinescu (37 de ani), aceleaşi surse au declarat pentru Click! că Mara este cât se poate de împăcată cu ideea că l-a pierdut definitiv pe şeful Comitetului Olimpic şi Sportiv Român. Din câte se pare şi ea trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu altcineva şi a născut în urmă cu doar câteva luni.

"Mara şi-a refăcut şi ea viaţa alături de un alt bărbat, care a făcut-o din nou mămică! Este foarte fericită cu bebeluşul şi noua ei familie", ne-au spus apropiaţi ai fostului cuplu.     

Mara a fost realizatoare de emisiuni la Trinitas TV, dar şi redactor la ziarul Lumina, ambele entităţi ale trustului de presă deţinut de Biserica Ortodoxă Română (BOR). Pe lângă acestea, fosta soţie a lui Petrache ţi-a făcut şi propria afacere, o firmă specializată în baruri şi restaurante.

Alin Petrache şi Maria Marinescu au avut o nuntă de vis

Şeful sportului s-a bucurat de viaţa de burlac doi ani. De câteva luni el a cunoscut-o pe Maria Marinescu pe care a luat-o de soţie la începutul acestui an, imediat după Revelion. Cei doi s-au cununat civil la Primăria sectorului 1, iar sâmbătă (20 februarie), au ajuns în faţa altarului.

Maria Marinescu şi Alin Petrache la ceremonia religioasă
Maria Marinescu şi Alin Petrache la ceremonia religioasă

Creatoarea de modă a purtat o rochie- sirenă, fină din dantelă, care i-a pus în evidenţă silueta. La ţinuta diafană a asortat un voal lung până în pâmânt, dar a purtat şi ghete, pentru a se simţi mai comod. Mirele a optat pentru un costum negru. Cei doi s-au fotografiat fericiţi în biserică, dar şi în faţa localului, unde au făcut o petrecere de pomină la care au participat doar apropiaţii însurăţeilor. Pe lângă fetele fostului rugbist, s-a bucurat de acest eveniment şi băieţelul de cinci ani al creatoarei de modă din căsnicia cu Frank Colin.     

image
image
image
image
image
image
theo rose 696x393 jpg
laura cosoi colaj facebook jpg
banner oana roman fiica png
copii adela popescu radu valcan jpg
diego maradona daniela mori jpg
gheboasa instagram png
actrita irina gardescu jpg
cub andreea balan png
image
actualitate.net
image
actualitate.net