Ce mult s-a schimbat fata Catincăi Roman! E aproape majoră!

Ultima actualizare:

    În 2007, Calina avea 8 anișori, dar era deja obișnuită cu showbiz-ulfoto: Click!
În 2007, Calina avea 8 anișori, dar era deja obișnuită cu showbiz-ulfoto: Click!

Catina Roman nu este o prezenţă constantă la emisiunile mondene, dar atunci când acceptă o astfel de invitaţie nelipsită de lângă ea este fiica ei, Calina (17 ani). Vedeta, fiica ei şi sora mai mică, Oana Roman, au gătit împreună la emisiunea Mariei Simion de la Antena Stars, iar adolescenta a fost ajutor de bucătar.

Catinca Roman nu apare des la televizor, dar de data aceasta a acceptat să vină în compania Oanei Roman, dar şi afiicei sale Calina, care s-a transformat într-o adevărată domnişoară. Cu părul strâns într-un coc şi cu ochelari de vedere, Calina nu a fost deloc emoţionată în faţa camerelor de luat vederi. Le-a ajutat pe cele două vedete şi a pus umărul la treabă pentru a gătit preparate delicioase. Catinca a optat pentru reţete raw vegan, iar Calina şi-a pus la încercare talentul în decorare. Atât mama, cât şi mătuşa au lăudat-o pe fată. Adolescenta a fost un copil problemă care i-a dat mult de furcă mamei sale. Chiar ea a recunoscut la tv că a avut momente când a vrut să plece de acasă şi să stea la tatăl ei.


    Calina Roman este o adolescentă modernă foto: captură video
Calina Roman este o adolescentă modernă foto: captură video

"Când mă certam cu mama, voiam la tata. El a greşti mult faţă de mine. Cu bunica vorbesc aproape în fiecare zi. E cicălitoare", a spus Calina.

Oana Roman a mărturisit că nepoata ei era descurcăreaţă de mică, dar că nu prea îi plăcea să mânânce. "La trei ani, Calina se trezea, se îmbrăca singură, îşi făcea sandvişul şi apoi o trezea pe mama ( n.r. Mioara Roman) ca să o ducă la grădiniţă. Mama nu a fost niciodată o persoană matinală. A învăţat-o pe Calina să mănânce atunci când îi pune masa. Dacă cerea mâncare între mese, nu primea nimic", a mărturisit Oana Roman la Antena Stars.    

Calina a avut o colaborare cu trupa Super Chill, din care face parte și tatăl său, Bebe Dumitrescu, un fost striper, însă a renunțat la proiect. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net