Ce nașă generoasă! Ce cadou de nuntă i-a făcut Delia surorii sale

Ultima actualizare:

    Delia și soțul său au fost nașii surorii eiFoto: Sever Gheorghe
Delia și soțul său au fost nașii surorii eiFoto: Sever Gheorghe

Nunta Oanei Matache, sora mai mică a Deliei, a însemnat, în primul rând, multă distracție. Invitații, prieteni și rude, au dansat cât pentru un an întreg, au mâncat preparate fine și au luat parte la bucuria a doi tineri de 26 de ani care au decis să-și unească destinele.

Delia a fost sufletul petrecerii. S-a urcat desculță pe scenă, a cântat de mama focului și a dansat alături de toți cei prezenți și, mai ales, de soțul ei. Nașii și-au răsfățat din plin finii. Dacă Gina Matache, mama celor două surori, a mărturisit că unii invitați au pus bani în plic, iar alții au adus cadouri, despre Delia și Răzvan a spus că s-au ocupat de toate cheltuielile legate de marele eveniment din viața Oanei.

“Nașii s-au implicat în tot ce a însemnat nunta asta. A fost darul lor pentru miri. Tot ce s-a cheltuit a fost din partea nașilor”, a dezvăluit Gina Matache la “Răi da’ buni”.

simeon stalpnicul png

“După cum a vrut omul. Important a fost că distracția a fost la ea acasă. Au țopăit atâta copiii ăia... Noi, ăștia mai în vârstă, am țopăit ce am țopăit, dar ne-am mai și așezat, dar nu știu de unde au atâta energie și cum pot suporta atâția decibel” a mai adăugat mama Deliei și a Oanei când Mihai Morar a întrebat-o despre darul de nuntă dat de cei prezenți.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
medicamente jpg
image
image
image
image
image
image
vera wang costum baie 74 ani instagram jpg
TikTok jpg
Adina Halas a sărbătorit în luna mai și 13 ani de când s-a căsătorit cu alesul inimii sale și tatăl copilului ei, Lucian Hugeanu
banner oana roman png
banner sanziana buruiana png
iulia vantur si salman khan 8 webp
anisia gafton jpg
banner razvan simion png
image
actualitate.net
image
actualitate.net