Ce năzdrăvănii făceau vedetele în copilărie! Actorii din "Vlad" erau copii adorabili

Ultima actualizare:
Iuliana Tudor şi tatăl ei
Iuliana Tudor şi tatăl ei

În fiecare an, în preajma zilei de 1 Iunie, pe paginile de socializare ale vedetelor este o explozie de fotografii alb-negru, din copilărie. Cuprinşi de nostalgie, cu toţii îşi aduc aminte de vacanţele la bunici, de năzdrăvăniile pe care le făceau, de cât de simplă, frumoasă şi fără griji era viaţa atunci. Click! a tras deja cu ochiul în albumele cu poze ale vedetelor şi vă prezintă imagini rare, emoţionante.

Iuliana Tudor. „Parcă văd şi acum pădurea de la bunicii mei, izvorul din spatele grădinii, figura bunicului cu oile pe strada din sat şi eu, desculţă, purtând în braţe un borcan cu mure, fântâna din faţa porţii, simt mirosul laptelui proaspăt muls...”, îşi aminteşte cu drag prezentatoarea TVR Iuliana Tudor. Mărturiseşte că nu a simţit perioada comunismului aşa cum a fost trăită de adulţii de atunci. Însă, crescută într-o familie cu valori morale solide, a riscat scăderea notei la purtare revoltându-se atunci când dirigintele clasei i-a interzis să spună „Tatăl Nostru”. 

Dan Helciug
Dan Helciug

 „Pe când aveam 12 ani, în tabere, la munte, obişnuiam să oficiez căsătorii fictive!"

Dan Helciug a fost de mic la fel de haios şi de plin de viaţă ca acum. Îşi aminteşte că era poreclit Naşul: „Pe când aveam 12 ani, în tabere, la munte, obişnuiam să oficiez căsătorii fictive. Pentru asta, ca plată, primeam bomboane cubaneze, ciocolată chinezească, plus că mă pupau toate «miresele»”, îşi aduce aminte, cu mândrie, artistul. 

Adina Halas
Adina Halas

Adina Halas, blogger şi prezentatoare la PRO TV, a avut de mică o atracţie pentru „televizor”. „Prezentam ştirile, meteo, filmul, iar dacă veneau prieteni în vizită şi făceau greşeala să întrebe dacă ştiu vreo poezie, le făceam un adevărat program artistic de o oră şi ceva – cântam, recitam, spuneam bancuri, puneam în scenă piese, era o întreagă poveste. În zona artistică m-am văzut de mică şi iată că mi-am împlinit visul din copilărie.”, spune ea. 

Christian Sabbagh
Christian Sabbagh

Antonia şi-a petrecut copilăria în America, unde a plecat pe când avea 4 ani. A stat în Utah până în clasa a opta, iar liceul l-a făcut în Las Vegas. I-a plăcut muzica de mică. De când avea doar doi ani şi jumătate cânta toate melodiile Disney, apoi a început lecţii de pian şi de canto. „Îmi e dor de perioada de la 10 ani, când eram cu prietena mea, Chante, şi făceam tot felul de lucruri. Orice ne distra! Când ne ascundeam, când ne dădeam în leagăn pe cauciucul atârnat în spatele casei, când piteam ouăle de Paşte pentru egg hunting (n.r. vânătoare de ouă), când mâncam dulciuri, de Paşte şi de Halloween, până mi se făcea rău...”, îşi aduce aminte Antonia, într-un interviu pentru OK Magazine.  

Eda Marcus
Eda Marcus

Christian Sabbagh, prezentatorul ştirilor Kanal D s-a născut în România, dar a copilărit în Liban. Cele mai dragi amintiri pentru el erau din vacanţele în România: „Mă duceam cu prietenii şi vecinii la gârlă şi pescuiam. Era fascinant pentru mine, totul era frumos! Aşa am învăţat să pescuiesc. Am fost mereu răsfăţat de părinţi, fiind singurul lor copil. Când aveam 7 ani, îmi amintesc că mi-au oferit o maşinuţă, un fel de kart, cu combustibil. O luaseră din Germania, în 1979. Eram singurul copil care avea aşa ceva şi eram deosebit de mândru”, îşi aminteşte prezentatorul tv. 

Radu Andrei Tudor şi fratele lui mai mare
Radu Andrei Tudor şi fratele lui mai mare

Eda Marcus. Copilăria „cu cheia de gât” nu a împiedicat-o pe frumoasa jurnalistă a ştirilor sportive de la TVR, Eda Marcus, să fie un copil activ, să înveţe sporturi, să cânte şi să danseze. „Desenele animate „Sandy Bell”, pentru care părăseam locul de joacă şi fugeam la televizor, bomboanele cubaneze cu gust de portocale, bombonelele Cip, laptele condensat chinezesc, care ţi se lipea de cerul gurii – toate acestea îmi aduc aminte de copilărie. Una cu multe lipsuri, dar pe care nu le-am resimţit aproape deloc. Am alergat, m-am jucat, am dansat, am cântat, am sărit elasticul şi am jucat şotronul. Am avut o copilărie cu de toate şi sunt recunoscătoare pentru asta”, spune prezentatoarea. 

Olimpia Melinte
Olimpia Melinte

Radu Andrei Tudor mărturiseşte că îi face mare plăcere şi acum să joace fotbal cu copiii de pe stradă sau să se dea cu rolele. Despre anii copilăriei, recunoaşte că nu era tocmai un copil-model: „Doamne, câte prostii mai făceam!. Una dintre activităţile preferate era săritura în patul bunicilor... de pe dulap”. 

Adrian Nartea
Adrian Nartea

Uite cât de simpatici erau actorii din «Vlad»! 

Victoria Răileanu
Victoria Răileanu

Actriţa Olimpia Melinte (33 de ani), interpreta Elizei Dragomir din serialul „Vlad”, ne-a oferit o imagine dragă cu ea din copilărie: "Aici îmi aduc aminte că eram cu doamna educatoare, la serbarea de la grupa mare. Aveam în jur de 6 ani".

George Piştereanu
George Piştereanu

Şi actriţa Victoria Răileanu (32 de ani, Miky) ne-a oferit o imagine specială pentru ea."Cred că aveam vreo 9 ani când a fost făcută poza asta. A fost primul şi singurul meu shooting de modă. Era vorba despre o firmă din Timişoara de haine din in şi uniforme şcolare. Era şi anul în care am început să fac echitaţie de performanţă. Pe calul din fotografie îl chema Dristor, dar eu mă antrenam cu Humor. Cel mai blând şi pufos cal din câţi am văzut vreodată. Eram foarte timidă pe atunci, se poate vedea şi în poză. Iar când a apărut catalogul, nu îmi venea să cred că eu apar în el", ne-a spus ea.


    Adrian Nartea
Adrian Nartea

Şi Adrian Nartea (38 de ani) alias Vlad Pop are amintiri plăcute. "În poză această aveam cam 7-8 ani şi îmi aduc aminte că eram la nunta unor verişori. Un copil timid", a recunoscut Adrian Nartea.

Antonia
Antonia

Actorul George Piştereanu (29 de ani), interpretul lui Tibor, nu poate uita momentul când a făcut poza din anul 1992: „Evident că fiecare poză are şi o poveste în spate. Poza aceasta este făcută de către părinţii mei înainte să plece tatăl meu în Italia. Am făcut-o la un studio foto, ca să o aibă tata la el”. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net