Ce nu a fost lăsat să facă Dragoș Bucurenci la filmările pentru ”Supraviețuitorul”

Ultima actualizare:

    În Filipine, Dragoş Bucurenci  a schimbat şi câte  zece tricouri pe zi,  din cauza umidităţii  şi a căldurii  greu de suportatfoto: PRO Tv
În Filipine, Dragoş Bucurenci a schimbat şi câte zece tricouri pe zi, din cauza umidităţii şi a căldurii greu de suportatfoto: PRO Tv

Telespectatorii vor putea urmări din 12 septembrie cel mai provocator show de televiziune de la noi, ”Supraviețuitorul”. Pentru prezentatorul emisiunii de la Pro TV experiența ține însă deja de domeniul trecutului, pentru că filmările s-au încheiat de mult. Dragoș Bucurenci (35 de ani) a povestit într-un interviu pentru alistmagazine.ro ce ar fi vrut să facă în Filipine, dar nu a fost lăsat de producători.

”A fost foarte greu și a fost foarte frumos. Nu m-am așteptat să fie atât de greu să lucrez în astfel de condiții. Temperaturi foarte ridicate, umiditate insuportabilă și un soare orbitor. Experiența din Filipine m-a schimbat în primul rând în ceea ce privește limitele mele, rezistența mea la sălbăticie. Aveam anumite anxietăți, de exemplu nu m-am împăcat niciodată prea bine cu insectele mari, cu păianjenii”, a povestit Dragoș Bucurenci într-un interviu pentru alistmagazine.ro.

Prezentatorul show-ului ”Supraviețuitorul”, care va fi difuzat din 12 septembrie la Pro TV, a mărturisit că imediat după terminarea filmărilor a plecat într-o vacanță în Africa și că cel mai mult a gustat experiența dintr-un safari, care a presupus să doarmă în mijlocul savanei, într-o tabără neîngrădită, printre animalele sălbatice.

”Nu e niciun pericol, pentru că fiarele sălbatice nu vor intra niciodată într-un cort închis, că nu au ce să caute acolo. Iar când ieși din cort noaptea, atâta vreme cât ai o lanternă la tine, ele se sperie de lumină. Nu cred că aș fi avut curajul de  face acest lucru, dacă nu aș fi avut experiența Filipine atât de proaspătă în minte”, a declarat Dragoș Bucurenci.

Dincolo de această depășire a limitelor, a rămas, totuși, o dorință neîmplinită în cele 44 de zile petrecute în Filipine, cât au durat filmările la ”Supraviețuitorul”. ”Am vrut să și dorm o noapte împreună cu concurenții pe plajă, ca să înțeleg exact ce înseamnă experiența asta, dar s-au opus producătorii. Mi-au explicat că, dacă mi s-ar fi întâmplat ceva care să necesite îngrijiri medicale, asta ar fi afectat producția”, a precizat Bucurenci.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net