Ce nu mai mănâncă Andreea Marin de frică să nu se îmbolnăvească
Adepta unui stil de viaţă sănătos, cu ajutorul căruia a reuşit să slăbească spectaculos, Andreea Marin (40 de ani) a dezvăluit ce a exlus din alimentaţie, însă nu se poate abţine de la a-l consuma. Fosta prezentatoare TVR a povestit că introduce din nou alimentul cu pricina, însă o face doar cu ocazia sărbătorilor.
Crăciunul este un bun prilej pentru Andreea Marin ca să se răsfeţe din punct de vedete culinar. "Zâna" şi-a recăpătat silueta cu ajutorul unui nou regim alimentar şi a sportului, stârnind admiraţia şi invidia multor personae care se luptă cu kilogramele în plus. Ea continuă să fie un model pentru femeile care îi urmăresc cu interes pagina de socializare. Întrebată de o admiratoare dacă mai consumă carne de porc de când s-a căsătorit cu fizioterapeutul Tuncay Ozturk, vedeta a răspuns foarte sincer.
"Foarte rar, dar fără nicio legătură cu soţul, renunţasem cu mult înainte pentru sănătatea mea. Totuşi, de Crăciun, de exemplu, fac o excepţie", a scris Andreea Marin pe contul ei de socializare.
Andreea Marin străluceşte de fericire. Ea a mărturisit de nenumărate ori că ceea ce a ajutat-o foarte mult să-şi recapete pofta de viaţă şi silueta au fost schimbarea alimentaţiei şi mişcarea.