Ce nu se vede la „Bravo, ai stil!” Roxana Nemeș, fotografiată la plajă, în Mamaia

Ultima actualizare:
Roxana Nemeș, la plajă
Roxana Nemeș, la plajă

Dacă în cadrul competiției „Bravo, ai stil”, unde a intrat de curând, nu abordează mereu ținute sexy, fotoreporterii noștri au avut grijă să o surprindă pe Roxana Nemeș la plajă, acolo unde se poate îmbrăca așa cum în concurs nu știm dacă va avea curajul să o facă vreodată.

După ce a revenit în brațele iubitului care urmează să o facă și mireasă, Roxana merge peste tot alături de bărbatul care o face fericită, cei doi fiind surprinși recent la mare împreună, așa cum era de așteptat.

Roxana Nemeș, fotografiată la plajă, în costum de baie

Imaginile au fost captate luna trecută, cuplul bucurându-se de vară chiar și în septembrie, având în vedere că vremea a fost prielnică în acea perioadă chiar și pentru plajă.

Roxana Nemeș, în vârstă de 30 de ani, s-a afișat pe plajă sexy, în costum de baie. Aceasta este înaltă și zveltă, purtând să poarte orice costum de baie dorește.


    Roxana Nemeș, la plajăFoto: Mihai Ionescu
Roxana Nemeș, la plajăFoto: Mihai Ionescu

Roxana își menține silueta suplă pentru rochia de mireasă, pe care o va îmbrăca în viitorul apropiat, după ce a fost cerută în căsătorie de partenerul ei, Călin Hagima (41 de ani), afaceristul cu care se iubește de mai mulţi ani. Nemeș a „defilat” pe plajă într-un costum de baie format din două piese, cu un model x în zona taliei, de culoare albastru electric.


    Foto: Mihai Ionescu
Foto: Mihai Ionescu
image
image
image
image
image
image
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
bogdan ene logo logo webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net