Ce nu știai despre Doinița Oancea. Uite cum arăta la debutul în televiziune

simeon stalpnicul png
Doinița Oancea este una dintre cele mai îndrăgite actrițe de televiziune de la noifoto: arhivă personală

În urmă cu 10 ani, se lansa, la Acasă Tv, o telenovelă care avea să facă istorie. Alături de actori cu greutate precum Gheorghe Dinică, Florina Cercel sau Gheorghe Visu avea să joace şi Doiniţa Oancea, o tânără de etnie romă, care face și astăzi furori cu apariţiile sale.

În 2007, odată cu debutul telenovelei “Inimă de ţigan”, la Acasă Tv, s-a lansat în showbiz şi Doiniţa Mihaela Oancea, acum în vârstă de 34 de ani, care în serial o interpreta pe Minodora Potcovaru. Tânăra a povestit încă de la debut că este de origine romă şi că înainte de a juca în această producţie a fost directorul unei companii de spectacole, hostess şi promoter.

După ce a terminat facultatea, Doinița a ajuns pe o scenă din Tokio împreună cu Mahala Rai Banda şi Rona Hartner, unde a dansat. Apoi a avut şansa de a dansa în cadrul unei companii de spectacole, al cărei director adjunct a fost numită ceva mai târziu. Şi-a încercat norocul la “Central European University”, unde a primit o bursă integrală.

simeon stalpnicul png
Doinița Oancea, în ”Inimă de țigan”foto: Acasă TV

Acum este una dintre cele mai îndrăgite actriţe de televiziune. După “Inimă de ţigan”, Doinița a mai jucat în “Regina”, “State de România – “Student la Sorbona”, “State de România”, “State şi Flacăra – Vacanţă la Nisa”, “Moştenirea”, “S-a furat mireasa” sau “Fetele lui dom’ Profesor”, în 2014. Un an mai târziu a apărut cu Augustin Viziru în “Ferma Vedetelor” de la Pro TV, iar anul acesta aţi putut-o vedea în telenovela “Când mama nu-i acasă”, de la Happy Channel.

Actrița va juca și în continuarea acestui serial, “O grămadă de caramel”, care va debuta duminică la Antena 1.

Kate Middleton, Prințul William, Harry și Meghan Markle (sursa foto OKMag)
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
florin zalomir
sotie Arsinel jpg
image png
colaj mormant elisabeta a II-a
cub anca pandrea png
Oana Ionita in spital  jpg
Rusi mobilizati FOTO Profimedia jpg
Vucici
image
image
image
image
paris hilton caine pierdut instagram 2 jpg
Jason Momoa
cub anca pandrea png
Oana Ionita in spital  jpg
image png
image png