Ce obiecte din casa Stelei Popescu se vând pe OLX și cât costă acestea!

Ultima actualizare:

Rudele actriței Stela Popescu au scos la vânzare mai multe obiecte din casa regretatei vedete, pe o platformă cunoscută din mediul online.

Ce obiecte din casa Stelei Popescu se vand pe OLX și cât costă acestea
Ce obiecte din casa Stelei Popescu se vand pe OLX și cât costă acestea

Pe o cunoscută platformă de comerț din mediul online apar mai multe obiecte din casa în care a locuit actrița Stela Popescu, scoase la vânzare de către rudele acesteia. Pe site-ul OLX apar cinci scaune, pe care regretata artistă le ținea în sufragerie. Pentru cei ce își doresc să le achiziționeze însă, prețul lor nu este unul tocmai accesibil oricărui buzunar.

Scaunele din sufrageria Stelei Popescu, scoase la vânzare pe OLX

Rudele Stelei Popescu au cerut pe setul ce conține cele 5 scaune prețul de aproape 1.000 de euro (4951 lei). La aceasta sumă este însă asigurat transportul gratuit, în toată țara. Scaunele sunt din lemn masiv, restaurate și retapițate, se arată în anunțul publicat pe site-ul menționat anterior.

Set de 5 scaune lemn masiv, sculptate în stil Chippendalle, restaurate și retapițate cu motive vegetale specifice și picioare de tigru. Tradițiile naționale nu se pierd. Setul a aparținut regretatei artiste Stela Popescu.”, se arată în descrierea anunțului de vânzare.

Imagini de colecție din locuința Stelei Popescu

Echipa Click! a fost la regretata actriță acasă, pe vremea când aceasta era în viață, iar în unele dintre imaginile obținute de la fața locului se pot observa mai multe scaune, pe care artista le ținea în sufrageria sa. Încăperea era cochet mobilată, cu multe tablouri și piese de colecție, ce păreau transmise din generație în generație.

Amintim că Stela Popescu a murit la data de 23 noiembrie 2017, în locuința sa din București, în urma unui accident vascular cerebral.

Citește și: Stela Popescu ar fi împlinit 85 de ani. Poze rare din tinerețe și amintiri tulburătoare, povestite chiar de regretata actriță

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net