Ce păcate are Adi Sînă: "Iert și uit repede, nu pun la suflet"

Ultima actualizare:

    Adrian Sînă iartă repede și nu pune la suflet.Foto: Instagram
Adrian Sînă iartă repede și nu pune la suflet.Foto: Instagram

Adrian Sînă și-a deschis sufletul și a dezvăluit păcatele pe care le are și pe care le-a iertat. Artistul nu s-a sfiit să dea răspunsuri la întrebări cu privire la familia și în special, la copiii săi. Cum este tatăl Adrian Sînă cu copiii lui?

Adrian Sînă este un tată model, știe când trebuie să fie permisiv dar și când trebuie să fie impunător. Acesta își dorește ca fiecare copil al lui să-și urmeze cariera pe care și-o dorește. Nu vrea să le impună să facă muzică, însă i-ar face plăcere să devină și ei artiști. 


    Adrian Sînă este un tată atent și exigentFoto: Instagram
Adrian Sînă este un tată atent și exigentFoto: Instagram

“Copiii si familia mea sunt prioritatea.  Mi-aș dori ca fiii mei să fie înțelepți, să ia decizii bune și înțelepte. Îmi doresc să fie sănătoși. Să-și aleagă singuri calea. Nu sunt un tată exigent dar sunt destul de atent. Copiii trebuie să aibă un program strict. Mama lor vrea să nu îi pună să respecte programul uneori, iar eu nu sunt de acord. Toți ne iubim copiii dar trebuie să fim și atenți la programul lor”, a declarat artistul pentru AntenaStars

Adrian Sînă a recunoscut că este un om iertător și că nu poate să fie supărat pe cineva multă vreme. 

"De obicei, iert repede, uit repede, nu pun la suflet. Da, pui la suflet, depinde de păcat, dar am observat că le uit și foarte repede. Și toate păcatele astea sunt chestii de moment care peste un timp nu mai înseamnă nimic.

Nu a fost niciun păcat care să mă destabilizeze atât de tare. Nu sunt lucruri pe care nu le-am iertat", a recunoscut Adrian Sînă.

image
image
image
image
image
image
 “Se încheie un an agitat din viața mea și îmi doresc mai mult ca oricând să îi am lângă mine pe cei mai apropiați prieteni și colaboratori la o super petrecere", spune Oana Radu
Smiley Neversea
image png
ruby jpg
mariah carey profimedia 0108119864 jpeg
Dan Negru jpg
monica si ramona gabor jpg
banner rona hartner png