Ce părere are Ana Morodan despre căsătorie și copii

Ultima actualizare:

    Ana Morodan explică de ce nu-și dorește să se căsătorească
Ana Morodan explică de ce nu-și dorește să se căsătorească

Ana Morodan este foarte fermă în deciziile pe care le ia, iar atunci când afirmă ceva, «contesa digitală» nu se dă înapoi și își menține afirmațiile. La fel s-a întâmplat și cu privire la subiectul căsătorie.

Concurenta de la Asia Express a explicat care sunt motivele pentru care ea nu-și dorește să-și întemeieze o familie și să aducă pe lume copii.

„Nu, sunt tot fermă pe poziție. (zâmbește) Cred că un copil îl faci pentru el, nu pentru tine sau partenerul tău de viață. Și mai cred că această responsabilitate este una enormă cu implicații definitorii asupra unei alte ființe umane, nu doar a ta. Atunci când iei o astfel de decizie nu e o joacă. Cât timp planul meu de viață e să construiesc Morodan Corporation (inside joke), decizia de a face un copil rămâne pe alt plan. Probabil, când o să simt că mă pot dedica așa cum consider eu că trebuie să te dedici creșterii unui copil, o să-mi schimb poziția. Nu văd, totuși, să fie prea curând”, a spus ea.

Ana Morodan nu vrea să se căsătorească

Ana Morodan nu se gândește deloc la nuntă și, deși a îmbrăcat multe rochii de mireasă, ea nu se vede în reala postură de soție.

„Am îmbrăcat atâtea rochii de mireasă pentru pictorialele mele, încât mi-am satisfăcut acest vis. După cum știi, găzduiesc anual The Millennial Aristo Party, prin urmare și treaba asta cu să ai petrecerea ta e „checked. Am fost toată viața în centrul atenției, deci n-am dus lipsă de „aplauze la scenă deschisă, așa că am rezolvat și cu asta. Nu văd de ce m-aș mai căsători. Plus că pe mine mă emoționează o sală de sute de oameni care vin la conferințele mele de business și mă încarcă o astfel de energie. Acum, lăsând gluma la o parte, o relație echilibrată nu stă într-un act. Într-o relație nu e importantă căsătoria, e importantă armonia. Dacă doar prin căsătorie vine armonia, atunci by all means… spre sfatul popular. Dacă armonia deja există, atunci căsătoria devine opțională sau irelevantă, nu?”,a spus Ana Morodan pentru viva.ro.

image
image
image
image
image
image
Andreea Mantea David
9 acasa 7  1col cezara dafinescu jpeg
eva longoria facebook jpg
smiley gina pistol nunta 1 jpg
iubit deea maxer webp
oscar jpg