Ce părere are Luana Ibacka despre actuala soție a lui Cabral: «M-a deranjat că..»

Ultima actualizare:

    Luana Ibacka a vorbit despre căsnicia cu Cabral Foto: Arhivă personală
Luana Ibacka a vorbit despre căsnicia cu Cabral Foto: Arhivă personală

După ce și-a refăcut viața alături de Andreea Ibacka, fostă Pătrașcu, Cabral pare să aibă mereu un zâmbet larg pe față, mai ales acum că a devenit tătic pentru a doua oară. Și nici n-ar avea ce motive să aibă să fie nefericit! Prezentatorul TV a încheiat mariajul cu fosta soție, Luana Ibacka, în termeni amiabili, având în vedere că cei doi au împreună tot o fiică, pe nume Inoke.

Cabral este un tătic și un soț fericit! După ce Andreea Ibacka a adus pe lume cea de-a doua fetiță a cuplului, prezentatorul TV a devenit tătic pentru a doua oară, bucurându-se în prezent cât de mult poate de cele două fiice ale lui, care peste câțiva ani vor putea fi partenerele perfecte de „răutăți”.

În cadrul unui interviu, fosta parteneră de viață a lui Cabral, Luana Ibacka, a vorbit despre noul mariaj al fostului ei soț, dezvăluind că există un detaliu care a supărat-o după ce ea și prezentatorul TV s-au separat. De asemenea, Luana a dezvăluit și ce părere are despre Andreea Ibacka, actuala soție a lui Cabral.

Andreea Ibacka, alături de micuța ei și a lui Cabral
Andreea Ibacka, alături de micuța ei și a lui Cabral

Luana Ibacka, despre motivele care au dus la divorțul de Cabral

În aceeași notă, Luana a mărturisit și care au fost motivele reale care au dus la divorțul de Cabral. „Între noi doi era o diferenţă de vârstă de 10 ani. Am eu o preferinţă să fie bărbaţii mai tineri. L-am întâlnit pe Cabral la un casting, ne-am plăcut imediat şi am rămas împreună. În 2002 am rămas gravidă şi ne-am căsătorit când eram însărcinată. Aveam 36 de ani atunci.Ne-am iubit, dar la un moment dat, ne-am dat seama că ne dorim altceva, n-are nici legătură cu vârsta. S-a deschis o altă lume pentru el, a trecut dintr-o zonă în care era o persoană îngrădită într-alta în care zbura. Eu, iubindu-l, l-am lăsat să plece”, a susținut Luana.

Luana Ibacka a dezvăluit că o place pe Andreea, actuala soție a lui Cabral
Luana Ibacka a dezvăluit că o place pe Andreea, actuala soție a lui Cabral

Luana Ibacka se află în relații bune cu Cabral, și, mai mult decât atât, are o părere foarte bună și despre Andreea, actuala soție a prezentatorului TV. Totuși, a existat un detaliu care a deranjat-o după despărțirea de Cabral „Am suferit, am plâns şi au existat şi gelozii. Mie îmi place mult de actuala soţie a lui Cabral, de Andreea. Este pentru el. M-a deranjat că am fost etichetată ca fostă soţie a lui Cabral”, a explicat Luana Ibacka.

Cabral și soția sa, Andreea Ibacka, au devenit părinți de fetiță în urmă cu puțin timp. Deși Cabral se află la a doua experiență de acest gen, pentru Andreea Ibacka este prima dată când devine mămică. Prezentatorul de televiziune mai are o fiică, Inoke, din mariajul cu Luana Ibacka, care se pare că i-a ajutat pe soți să găsească numele potrivit pentru micuța ei surioară.

Ce nume a primit fetița lui Cabral și a Andreei Ibacka

„După sute de liste cu prenume parcurse din scoarță în scoarță, de toate originile și toate rezonanțele. Toate „nepotrivite”. (..) Dar lunile au tot trecut, lăsând căutările noastre în același punct. Punctul în care n-aveam nici măcar o listă scurtă pe care să punem mâna în drum spre maternitate. Doar câteva preferințe de-ale mele (nici alea sigure) și alte câteva preferințe de-ale lui taică-su. (..) Așa se face că ne-am hotărât asupra prenumelui abia după ce am născut. Cu toate că sugestia venise de ceva vreme de la Inoke, sora mai mare. Acestea fiind spuse, vorba americanului, NAMIKO IBACKA este în casa noastră începând de luna aceasta”, a dezvăluit Andreea Ibacka pe blogul personal.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net