Ce părere are Oana Roman despre persoanele care merg pe litoral de 1 Mai: «Lumea s-a schimbat»

simeon stalpnicul png
Oana Roman Foto Instagram

Oana Roman și-a spus părerea cu privire la persoanele care își cumpără haine scumpe pentru a merge de 1 mai în cluburile de fițe din Mamaia. Oana Rman a recunoscut că petrecerile la care mergea ea înainte, nu mai sunt la fel ca acum, deoarece nu mai vin atât de mulți oameni să se distreze în aceleași localuri ca și ea.

Ea este uimită de faptul că există femei care și-au făcut credite la bancă pentru a-și cumpăra genți pe care să le poarte la petreceri. Oana Roman se află alături de soțul ei, în Mamaia, unde publică diverse imagini și videoclipuri în care arată cât de fericită este.

"Am 27-28 de ani de când tot ies. Cred că, în trecut, eram câte 100 când ieșeam și voiam să facem nopțile frumoase. Ies foarte rar acum. Am venit la mare de 1 mai după mulți ani, cam 7 sau 8 ani. Lumea s-a schimbat și sunt alte generații. Îmi ia o oră de la intrare la masă, asta ca să salut pe toată lumea. În trecut, toate astea îmi luau jumătate de seară. (...) Sunt câteva cluburi unde trebuie să fii văzut. Nu-mi place că la noi parvenitismul ăsta e exagerat. Știu femei, din România, care și-au luat credit ca să-și cumpere genți", a spus Oana Roman la Antena Stars. 

colaj loredana groza jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Athos Salome jpg
florin zalomir
cub cristian arsinel png
foto 1 bec economic jpg
larisa dragulesu marian dragulescu si fiica lor beatrice
1 ceas shutterstock 503867887 jpg jpeg
Soldati rusi la granita dintre Transnistria si Republica Moldova FOTO EPA EFE jpg
romica tociu lacrimi 2 jpg
image
image
image
image
larisa dragulesu marian dragulescu si fiica lor beatrice
sotie Arsinel jpg
foto 1 arsinel Adevarul (7) jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
FotoJet (4) jpg
Bella Hadid a plans in fiecare zi jpg