Ce pedeapsă a primit agresoarea Cristinei Joia. Sentința este definitivă

Ultima actualizare:

    Cristina Joia este designerul emisiunii „Visuri la cheie” de la PRO TV
Cristina Joia este designerul emisiunii „Visuri la cheie” de la PRO TV

Curtea de Apel București a tranșat luni unul dintre cele mai revoltătoare incidente care s-au petrecut în Capitală, în ultimii ani, anunță PRO TV. O banală vizită la supermarket s-a transformat, pentru Cristina Joia, într-un coșmar care a marcat-o atât fizic, cât și emoțional.

Cristina Joia a fost lovită cu sălbăticie într-un magazin din sectorul 4

Agresoarea a intrat după designerul PRO TV în supermarket și a lovit-o în plină figură cu un obiect ascuțit, apoi a fugit. Asta pentru simplul motiv că, afară, Cristina îi atrăsese atenția că a parcat pe trecerea de pietoni, blocând intrarea în parcarea magazinului. „Am întrebat-o dacă e mașina ei, iar ea mi-a răspuns într-un limbaj foarte vulgar, pe care nu-l pot reproduce, că nu mă interesează pe mine. Am intrat în magazin și am lăsat-o înjurând. M-am apucat să fac cumpărături, puneam banane în coș, eram cu spatele și, când m-am întors, m-am rezit cu un pumn în față. A fost incredibil de puternică lovitura și am căzut. Pe moment nu mi-am dat seama că avea ceva ascuțit la mână. Mi-a țâșnit foarte mult sânge, eram pe podea, oamenii din jur se uitau, nimeni nu avea nicio reacție”, povestea atunci Cristina Joia. Momentul a fost surprins de camerele de supraveghere și a folosit ca probă la dosar.


    Agresoarea a ajuns pe mâna poliției, iar Cristina Joia la spital
Agresoarea a ajuns pe mâna poliției, iar Cristina Joia la spital

Agresoarea designerului, condamnată la închisoare cu suspendare

Cristina a ajuns direct la spital, cu fața desfigurată, iar bătăușa pe mâna poliției. Designerul a avut nevoie de zeci de zile de îngrijiri medicale și a trecut prin câteva intervenții chirurgicale. Luni, la 13 luni de la teribilul incident, Curtea de Apel București a condamnat-o pe Ștefania Andrei (35 de ani) la un an și trei luni de închisoare cu suspendare. Ea va fi obligată să presteze 80 de zile de muncă în folosul comunității, dar și să-i achite victimei 10.000 de euro daune morale și 8.000 de lei daune materiale. În plus, va fi supravegheată vreme de doi ani și jumătate.

Cristina Joia: „Nu o urăsc”

„1 an și 3 luni cu suspendare. Adică nu va face închisoare. Nu e ceva ce îmi doream neapărat pentru că suferința ei nu o anula pe a mea. Eu am lăsat justiția să se pronunțe, deși foarte mulți mă sfătuiau să nu fac plângere că nu voi câștiga și risc... mai mult decât ce pățisem deja”, a scris Cristina Joia pe pagina sa de socializare. „Nu țineam neapărat să o văd după gratii pentru că știu că are o mamă bolnavă și trei copii. Sincer, mărturisesc să nu o urăsc și nu nutresc sentimente de răzbunare. E vorba doar de faptul că nu putem face orice, oricând, fără consecințe”, a mai declarat designerul, la PRO TV.

image
image
image
image
image
image
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
bogdan ene logo logo webp
actorii jpg
zendaya covorul rosu getty (3) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net