Ce pedeaps─â a primit agresoarea Cristinei Joia. Sentin╚Ťa este definitiv─â

7 decembrie 2021
cristina joia1 jpeg
Cristina Joia este designerul emisiunii ÔÇ×Visuri la cheieÔÇŁ de la PRO TV

Curtea de Apel Bucure╚Öti a tran╚Öat luni unul dintre cele mai revolt─âtoare incidente care s-au petrecut ├«n Capital─â, ├«n ultimii ani, anun╚Ť─â PRO TV. O banal─â vizit─â la supermarket s-a transformat, pentru Cristina Joia, ├«ntr-un co╚Ömar care a marcat-o at├ót fizic, c├ót ╚Öi emo╚Ťional.

Cristina Joia a fost lovită cu sălbăticie într-un magazin din sectorul 4

Agresoarea a intrat dup─â designerul PRO TV ├«n supermarket ╚Öi a lovit-o ├«n plin─â figur─â cu un obiect ascu╚Ťit, apoi a fugit. Asta pentru simplul motiv c─â, afar─â, Cristina ├«i atr─âsese aten╚Ťia c─â a parcat pe trecerea de pietoni, bloc├ónd intrarea ├«n parcarea magazinului. ÔÇ×Am ├«ntrebat-o dac─â e ma╚Öina ei, iar ea mi-a r─âspuns ├«ntr-un limbaj foarte vulgar, pe care nu-l pot reproduce, c─â nu m─â intereseaz─â pe mine. Am intrat ├«n magazin ╚Öi am l─âsat-o ├«njur├ónd. M-am apucat s─â fac cump─âr─âturi, puneam banane ├«n co╚Ö, eram cu spatele ╚Öi, c├ónd m-am ├«ntors, m-am rezit cu un pumn ├«n fa╚Ť─â. A fost incredibil de puternic─â lovitura ╚Öi am c─âzut. Pe moment nu mi-am dat seama c─â avea ceva ascu╚Ťit la m├ón─â. Mi-a ╚Ť├ó╚Önit foarte mult s├ónge, eram pe podea, oamenii din jur se uitau, nimeni nu avea nicio reac╚ŤieÔÇŁ, povestea atunci Cristina Joia. Momentul a fost surprins de camerele de supraveghere ╚Öi a folosit ca prob─â la dosar.

cristina agresoarea png
Agresoarea a ajuns pe m├óna poli╚Ťiei, iar Cristina Joia la spital

Agresoarea designerului, condamnată la închisoare cu suspendare

Cristina a ajuns direct la spital, cu fa╚Ťa desfigurat─â, iar b─ât─âu╚Öa pe m├óna poli╚Ťiei. Designerul a avut nevoie de zeci de zile de ├«ngrijiri medicale ╚Öi a trecut prin c├óteva interven╚Ťii chirurgicale. Luni, la 13 luni de la teribilul incident, Curtea de Apel Bucure╚Öti a condamnat-o pe ╚śtefania Andrei (35 de ani) la un an ╚Öi trei luni de ├«nchisoare cu suspendare. Ea va fi obligat─â s─â presteze 80 de zile de munc─â ├«n folosul comunit─â╚Ťii, dar ╚Öi s─â-i achite victimei 10.000 de euro daune morale ╚Öi 8.000 de lei daune materiale. ├Än plus, va fi supravegheat─â vreme de doi ani ╚Öi jum─âtate.

Cristina Joia: ÔÇ×Nu o ur─âscÔÇŁ

ÔÇ×1 an ╚Öi 3 luni cu suspendare. Adic─â nu va face ├«nchisoare. Nu e ceva ce ├«mi doream neap─ârat pentru c─â suferin╚Ťa ei nu o anula pe a mea. Eu am l─âsat justi╚Ťia s─â se pronun╚Ťe, de╚Öi foarte mul╚Ťi m─â sf─âtuiau s─â nu fac pl├óngere c─â nu voi c├ó╚Ötiga ╚Öi risc... mai mult dec├ót ce p─â╚Ťisem dejaÔÇŁ, a scris Cristina Joia pe pagina sa de socializare. ÔÇ×Nu ╚Ťineam neap─ârat s─â o v─âd dup─â gratii pentru c─â ╚Ötiu c─â are o mam─â bolnav─â ╚Öi trei copii. Sincer, m─ârturisesc s─â nu o ur─âsc ╚Öi nu nutresc sentimente de r─âzbunare. E vorba doar de faptul c─â nu putem face orice, oric├ónd, f─âr─â consecin╚ŤeÔÇŁ, a mai declarat designerul, la PRO TV.

kate profimedia 0692807495 jpg
Gabi B─âd─âl─âu jpeg
cub jojo admin gif
image
alina puscas png
femeie care numara bani jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
maria dragomiroiu
cristina siscanu 1 jpeg
morgan freeman acuzat de abuz sexual jpeg
14dragos popa jpg
irina baiant 2 credit foto miluta  jpeg
Gabi B─âd─âl─âu jpeg