Ce pedeaps─â a primit agresoarea Cristinei Joia. Sentin╚Ťa este definitiv─â

7 decembrie 2021
cristina joia1 jpeg
Cristina Joia este designerul emisiunii ÔÇ×Visuri la cheieÔÇŁ de la PRO TV

Curtea de Apel Bucure╚Öti a tran╚Öat luni unul dintre cele mai revolt─âtoare incidente care s-au petrecut ├«n Capital─â, ├«n ultimii ani, anun╚Ť─â PRO TV. O banal─â vizit─â la supermarket s-a transformat, pentru Cristina Joia, ├«ntr-un co╚Ömar care a marcat-o at├ót fizic, c├ót ╚Öi emo╚Ťional.

Cristina Joia a fost lovită cu sălbăticie într-un magazin din sectorul 4

Agresoarea a intrat dup─â designerul PRO TV ├«n supermarket ╚Öi a lovit-o ├«n plin─â figur─â cu un obiect ascu╚Ťit, apoi a fugit. Asta pentru simplul motiv c─â, afar─â, Cristina ├«i atr─âsese aten╚Ťia c─â a parcat pe trecerea de pietoni, bloc├ónd intrarea ├«n parcarea magazinului. ÔÇ×Am ├«ntrebat-o dac─â e ma╚Öina ei, iar ea mi-a r─âspuns ├«ntr-un limbaj foarte vulgar, pe care nu-l pot reproduce, c─â nu m─â intereseaz─â pe mine. Am intrat ├«n magazin ╚Öi am l─âsat-o ├«njur├ónd. M-am apucat s─â fac cump─âr─âturi, puneam banane ├«n co╚Ö, eram cu spatele ╚Öi, c├ónd m-am ├«ntors, m-am rezit cu un pumn ├«n fa╚Ť─â. A fost incredibil de puternic─â lovitura ╚Öi am c─âzut. Pe moment nu mi-am dat seama c─â avea ceva ascu╚Ťit la m├ón─â. Mi-a ╚Ť├ó╚Önit foarte mult s├ónge, eram pe podea, oamenii din jur se uitau, nimeni nu avea nicio reac╚ŤieÔÇŁ, povestea atunci Cristina Joia. Momentul a fost surprins de camerele de supraveghere ╚Öi a folosit ca prob─â la dosar.

cristina agresoarea png
Agresoarea a ajuns pe m├óna poli╚Ťiei, iar Cristina Joia la spital

Agresoarea designerului, condamnată la închisoare cu suspendare

Cristina a ajuns direct la spital, cu fa╚Ťa desfigurat─â, iar b─ât─âu╚Öa pe m├óna poli╚Ťiei. Designerul a avut nevoie de zeci de zile de ├«ngrijiri medicale ╚Öi a trecut prin c├óteva interven╚Ťii chirurgicale. Luni, la 13 luni de la teribilul incident, Curtea de Apel Bucure╚Öti a condamnat-o pe ╚śtefania Andrei (35 de ani) la un an ╚Öi trei luni de ├«nchisoare cu suspendare. Ea va fi obligat─â s─â presteze 80 de zile de munc─â ├«n folosul comunit─â╚Ťii, dar ╚Öi s─â-i achite victimei 10.000 de euro daune morale ╚Öi 8.000 de lei daune materiale. ├Än plus, va fi supravegheat─â vreme de doi ani ╚Öi jum─âtate.

Cristina Joia: ÔÇ×Nu o ur─âscÔÇŁ

ÔÇ×1 an ╚Öi 3 luni cu suspendare. Adic─â nu va face ├«nchisoare. Nu e ceva ce ├«mi doream neap─ârat pentru c─â suferin╚Ťa ei nu o anula pe a mea. Eu am l─âsat justi╚Ťia s─â se pronun╚Ťe, de╚Öi foarte mul╚Ťi m─â sf─âtuiau s─â nu fac pl├óngere c─â nu voi c├ó╚Ötiga ╚Öi risc... mai mult dec├ót ce p─â╚Ťisem dejaÔÇŁ, a scris Cristina Joia pe pagina sa de socializare. ÔÇ×Nu ╚Ťineam neap─ârat s─â o v─âd dup─â gratii pentru c─â ╚Ötiu c─â are o mam─â bolnav─â ╚Öi trei copii. Sincer, m─ârturisesc s─â nu o ur─âsc ╚Öi nu nutresc sentimente de r─âzbunare. E vorba doar de faptul c─â nu putem face orice, oric├ónd, f─âr─â consecin╚ŤeÔÇŁ, a mai declarat designerul, la PRO TV.

fuego iubita2 png
andrei stefanescu iubita3 png
cub pepe png
andreea balan (1) jpg
razvan si irina fodor
cornel palade ada png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
roxana nemes png
andreea tonciu png
cub maria tonciu mama png
andreea banica
cub theo rose animat gif
razvan si irina fodor