Ce pensie fabuloasă are Monica Tatoiu! Duce o viaţă de huzur

image
Monica Tatoiu nu are grija zilei de mâineFOTO: Arhiva personală

Monica Tatoiu este o pensionară de lux! Deşi îşi permite să trăiască pe picior mare, femeia de afaceri nu aruncă cu banii în stânga şi-n dreapta. Este chibzuită şi, chiar dacă îşi permite să călătorească peste tot prin lume, mărturiseşte că nu stă la hoteluri de cinci stele.

Monica Tatoiu (60 de ani) are tot confortul asigurat de pensie. După ce a condus 14 ani compania de cosmetice Oriflame în România, anul trecut, Tatoiu și-a depus actele de pensionare. Femeia de afaceri se numără printre românii care trăiesc, acum pe picior mare. Ea călătoreşte în destinaţii pe care alâii doar le visează noaptea. "Am avut un salariu de 10.000 de euro. Am muncit mult şi am făcut banii cu greu. Mi-am uitat şi copilul sub birou. De aceea, nu arunc cu banii. Nu stau la hoteluri de cinci stele şi nu mănănc la restaurante de fiţe. La noi, inspectorii ar închide acele localuri, cvare fac grătar în uşa toaletei. Am maşină de 14.000 de euro, nu de 50.000, pentru că tot acolo mă duc cu ea, la piaţă! Cumpăr bilete de avion în avans, cu discount de 60 la sută. Acum am o pensie de 9.700 de lei. Şi când eram profesoară de matematică, eu câştigam bine. Făceam meditaţii. Luam cam 1000 de dolari. Din primul meu salariu mi-am luat un inel cu diamante de 1.300 de lei", a povestit Monica Tatoiu la Antena Stars.  

Monica Tatoiu primeşte această pensie fabuloasă, de aproape 10.000 de lei, pentru că a cotizat sume imense, de peste 4000 de euro lunar, către Fondul de Pensii.

cub visarion alexa png
2 simona halep a facut vaccinul pfizer impotriva coronavirusului jpg jpeg
cub Roxana Vasniuc png
Kate Middleton la Royal Ascot în buline (2) jpg
kate middleton 1 profimedia 0706166194 jpg
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
Regina Elisabeta, Regele Charles si Camilla Parker Bowles Foto Gettyimages (1) jpg
image png
 Mobilizare partiala - rusi trimisi la razboi FOTO Profimedia
explozii în Crimeea pe aerodromul de lângă Simferopol FOTO captura video
image
image
image
image
Adelina Pestriţu
image png
Tora Vasilescu
Monica Barladeanu si Rolando Matsangos jpeg
cub adrian nartea animat gif
Ada Condeescu motor jpeg