Ce planuri are Emil Rengle cu premiul de la «Ferma» dacă va câștiga

Ultima actualizare:

    Emil Rengle are planuri mari dacă va câștiga premiul de la FermaFoto Facebook
Emil Rengle are planuri mari dacă va câștiga premiul de la FermaFoto Facebook

Emil Rengle a devenit cunoscut după ce a câștigat «Românii au talent», iar de atunci proiectele tv nu încetează să apară pentru tânărul dansator. Emil Rengle își dorește foarte mult să câștige premiul cel mare de la «Ferma», iar dacă acest lucru se va întâmpla, el va ști exact ce trebuie să facă cu suma primită.

Emil Rengle vrea să dovedească că este o persoană implicată în diversele probleme sociale, astfel că, el își dorește ca suma pe care o va primi dacă va câștiga Ferma să o doneze într-un scop cartiabil, undei asociații anti drog.

„Românii m-au susținut în 2018 și m-au ajutat sa mă stabilesc în București. Mi-au dat încredere, m-au votat și am câștigat. Acum este rândul meu să dăruiesc. Îmi doresc să pot să câștig și nu doar să donez banii către o Asociație Anti Drog, ci să mă implic în mod real și activ în campanii în care să ajut tinerii să evolueze', a declarat Emil Rengle, potrivit viva.ro.

Emil Rengle, schimbarea profesiilor. De la preot la dansator

Părinții lui Emil Rengle și-au dorit ca el să devină preot. Însă pentru el, dansul era un refugiu, iar această pasiune l-a purtat prin întreaga lume, ajungând să câștige bani din pasiunea sa. Vrea să câștige Ferma pentru a dona premiul către o organizație care sprijină tinerii dependenți de droguri.

„Am început să dansez la 7 ani și nu m-am mai oprit de atunci. Am știut de la început că dansul îmi este refugiu. Nu mi-a fost niciodată ușor să fiu diferit. Venirea mea la Ferma este un mod prin care vreau să îi ajut pe toți cei care sunt sau se simt diferiți, să îi conving că nu trebuie să se ascundă sau să se prefacă. Să fie ei înșiși”, a mai declarat Emil.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cum să alegi o centrală de apartament?
image
image
image
image
image
image
438706000 7258269120962321 6038874543073568741 n jpg
banner Alin Oprea
eva kiss 3 jpeg
lidl sanziana negru colaj instagram jpg
Jennifer Lopez  foto   Instagram jpg
   Adina Halas își revine treptat cu somnul și încearcă să se bucure din plin de aventura pe care o trăiește alături de familia ei
Banner Gheorghe Turda bun
speak si stefania
image
actualitate.net
image
actualitate.net