Ce planuri are Lora cu fostul iubit al Doiniței Oancea

Ultima actualizare:

    Artista se iubește de opt luni cu managerul eiFoto: Arhiva personală
Artista se iubește de opt luni cu managerul eiFoto: Arhiva personală

Lora și iubitul ei, Ionuț Ghenu, care îi este și manager, au decis să stea departe de bârfe și scandaluri. Cei doi se concentrează pe afacerile lor, iar artista nu mai vrea să vorbească despre viața ei personală, fiind sătulă să mai fie acuzată că i-a „furat” iubitul Doiniței Oancea.

„În privința relației ei cu Ionuț, a spus tot ce a avut de spus, iar acum se concentrează foarte mult pe partea artistică. Nu dorește interpretări și replici la nesfârșit, își vede de viața ei. Muncește mult și se străduiește să lanseze piese bune, să aibă show-uri spectaculoase, plus că lucrează la album. Așa că aleargă toată ziua pentru asta și rezultatele sunt foarte bune”, a spus o sursă apropiată de Lora, pentru ziarulring.ro.

Lora și Ionuț sunt nedespărțiți oriunde se duc
Lora și Ionuț sunt nedespărțiți oriunde se duc

De asemenea, cântăreața și iubitul ei pregătesc câteva piese: „„Fiind împreună tot timpul, reușesc să facă tot ce-și propun. Pregătesc câteva piese foarte bune în colaborare cu producători britanici și americani. Plus melodii alături de Sergiu Ferat, de la «Vocea României» și Geørge. În paralel, lucrează la un nou single și au numeroase colaborări. Pe moment, Lora nu va mai fi angrenată într-un proiect TV de amploare, deoarece acesta necesită mult timp de pregătire și planul muzical rămâne puțin pe locul al doilea. Va profita de ocazie pentru a realiza un nou album și a-și promova muzica la toate posturile TV. Pregătește și o nouă colecție de haine și se ocupă de Stage Academy, școala ei de talente. Totul înseamnă timp și muncă titanică pentru formule câștigătoare”.

„Nu m-am îndrăgostit niciodată de iubitul prietenei mele”

Pentru a pune capăt oricăror speculații, Lora le-a explicat fanilor ei, prin intermediul rețelei de socializare Facebook, că nu a „furat” iubitul nimănui: „Iubito, pentru că îmi esti fan, simt nevoia să îţi răspund. Eu nu m-am indragostit niciodata de iubitul prietenei mele. Eu m-am indragostit de prietenul meu bun si colegul meu, pe care l-am cunoscut cand eram amandoi in alte relatii, fiecare cu problemele lui. Am fost doar prieteni mult timp, ne-am dat sfaturi, am fost unul langa altul in momentele cele mai grele si am ramas colegi si prieteni. Avand acelasi program lucrand impreuna, problemele din viata personala isi gaseau rezolvarile de foarte multe ori in aceleasi perioade. Timpul meu liber era acelasi cu timpul liber al echipei mele. Potrivirea si circumstantele favorabile au ajutat la crearea unui nou cuplu, cand deja eram oameni liberi. Este ceva uman si normal".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nicoleta Gherasimoae romanca Germania FOTO captura video Tik Tok webp
image
image
image
image
image
image
 Betty Salam și Cătălin la Asia Express  Antena 1
banner Ozana Barabancea png
Raluca badulescu jpg
banner ana bodea 2 png
saveta bogdan  jpg
film jpg
scena teatru jpg
8 elena carstea 2018 3 jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net