Ce planuri au vedetele de Revelion. Anda Adam are un obicei la care nu renunţă

Ultima actualizare:
CRBL a lansat o nouă piesă
CRBL a lansat o nouă piesă

Vedete se pregătesc şi ele pentru noaptea de Revelion. Anda Adam, Aurelia Temişan, CRBL, Iuliana Luciu şi Rona Hartner au dezvăluit planurile lor pentru noaptea dintre ani, dar şi ce superstiţii au şi ce îşi doresc pentru 2015.

Anda Adam a povestit că are un obicei la care nu renunţă niciodată: “Port lenjerie roșie. Mi se pare foarte sexy lenjeria roșie!”.

Solista va urca pe scenă pentru câteva ore, aşa cum face în fiecare an, iar apoi va petrece cu iubitul şi prietenii ei. Mai mult, Anda şi-a ales deja ţinuta. 

"Voi petrece Revelionul pe scenă, apoi fug unde va fi gașca mea de prieteni, ca să petrec alături de iubitul meu și de prietenii noștri. De fiecare dată miezul nopții mă prinde pe scenă. Întodeauna bem șampanie la miezul nopții, indiferent unde ne prinde în momentul acela. Voi purta haine de scenă, pentru că voi avea concerte, iar apoi într-o rochiță sexy unde voi continua petrecerea”. 

Pentru anul 2015, Anda știe ce-și dorește: “Voi schimba show-ul total, într-un concept foarte complex... Fiecare piesă va avea povestea ei, recuzită și schimbări de costume pe care le vom folosi în show-ul final și cu band live. Iar pe plan personal, vom planifica o nuntă nebună, nebună de tot!”

Aurelian Temişan, concert de Revelion ca în ultimii 20 de ani

Iuliana Luciu este  asistenata emisiunii  “Acces direct”,  de la Antena 1
Iuliana Luciu este asistenata emisiunii “Acces direct”, de la Antena 1

Cum în ultimii 20 de ani, Aurelian Temișan a cântat în noaptea de Revelion, nu crede că-și va strica obiceiul în acest an. Superstiții nu are pentru această noapte. Pentru el, Revelionul înseamnă “doar un 365 luat de la capăt”. Nici planuri pentru 2015 nu și-a făcut, întrucât, "Dacă vrei să îl faci pe Dumnezeu să râdă, spune-i planurile tale".

Soţia lui CRBL va fi alături de el pe scenă


    CRBL are obiceiul să poarte ceva nou de RevelionFoto: Arhiva personală
CRBL are obiceiul să poarte ceva nou de RevelionFoto: Arhiva personală

CRBL va petrece Revelionul pe scenă, așa cum face de 14 ani încoace. O va avea alături pe soția sa, Elena. Nu îi pasă însă ce va purta, atât timp cât e ceva nou. Nu are alte superstiţii, dar şi-a făcut planuri multe pentru 2015, pe care nu vrea însă să 

“Este clar că și anul acesta am să fiu tot pe scenă alături de echipa mea, dar și de Elena. Cred că o să fim pe undeva prin Moldova. Cu ce mă voi îmbrăca, nu este relevant. Important este să am bani în buzunar și în cont, indiferent de sumă și, bineînțeles, să port ceva nou. De asemenea, nu mă interesează foarte mult ce mănânc în noaptea de Revelion, important este sa ma premiez cu o băutură specială. Ce planuri am pentru 2015? Păi este o listă, dar nu vreau să vă zic, pentru că sunt foarte mari șanse să nu se îndeplinească. Așa că ne auzim și ne vedem la anul cu noi surprize”, mai spune el.

Iuliana Luciu are un adevărat ritual de Revelion

Aurelia Temişan nu are nicio superstiţie de Revelion
Aurelia Temişan nu are nicio superstiţie de Revelion

Iuliana Luciu, însă, are o mulţime de obiceiuri la care nu reununţă în niciun an în noaptea de Revelion: “Trebuie să am bani la mine, să îmi pun o dorință la ora 00.00, să sparg un pahar și să mă urc pe un scaun pentru câteva secunde”.

Cum va arăta ținuta ei festivă nu știe încă. “O să mă hotărăsc în ziua respectivă. Am mai multe variante și, în funcție de locație, îmi aleg și ținuta”.

 Pentru 2015, Iuliana își dorește “un proiect important, eventual un rol într un film. Și să am activități așa de multe, încât să nu am timp să mă plictisesc”. 

Rona Hartner poartă culoarea ei preferată

Rona va reveni în România pentru tatăl ei
Rona va reveni în România pentru tatăl ei

De Revelion, Rona Hartner revine în România pentru o serie de concerte și ca să fie alături de tatăl ei. Ea va cânta şi la Bucureşti şi la Câmpulung, motiv pentru care nu va bea de Anul Nou. 

“De Revelion, voi fi la Berăria H, în București, și la Câmpulung. În această noapte mă voi îmbrăca în roșu, pentru că este culoarea mea preferată. De obicei, la miezul nopții nu mai apuc să mănânc! Nici nu prea beau de Revelion, pentru că am concerte așa că, de obicei, «o fac lată a doua zi!» Pentru Noul An, am multe visuri: să lansez o carte, un disc, un parfum și un videoclip.  ​De asemenea, îmi doresc să fie pace, să ne fie bine tuturor, să fim cu toții fericiți și să profităm de aventura asta minunată care este viața!”, a povestit artista.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
banner înviere png
Ziua memorabilă a început cu formarea celor două echipe, a Curajoșilor și a Iepurașilor Sălbatici
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net