Ce poveste terifiantă! «Mama m-a făcut la 16 ani, tata m-a abandonat în autobuz»

Şi-a tatuat  pe braţ  chipul  bunicii  Aspazia
Şi-a tatuat pe braţ chipul bunicii Aspazia

Actorul Cătălin Bordea, pe care îl vedeţi şi la Antena 1, la emisiunea ”Xtra Night Show”, ascunde sub zâmbetul afişat pe scenă şi la tv o mare dramă. El a povestit recent, într-un interviu pentru OK!Magazine, despre părinţii lui care l-au abandonat, dar şi despre mamaie Aspazia, femeia pentru care are toată lauda.

La vârsta de 34 de ani, Cătălin Bordea este un bărbat realizat pe ambele planuri. De patru ani are o căsnicie frumoasă cu Livia, iar în plan profesional toate îi merg ca pe roate. Este de ani buni co-prezentatorul lui Dan Capatos, la emisiunea ”Xtra Night Show”, de la Antena 1, şi se pregăteşte să susţină un show de stand-up comedy la Sala Palatului, împreună cu Micutzu şi Badea, pe 1,2 şi 3 octombrie.

«Tata avea aere de artist»

Este un om de succes şi se bucură de o viaţă frumoasă, însă copilăria i-a fost destul de dureroasă: „Mama m-a avut la 16 ani. La 15 m-a proiectat. La 16 am venit pe lume. Iar tata m-a abandonat în autobuz. Aveam atunci, din ce mi-a zis bunică-mea, un an jumătate-doi. Tata cică a avut o logică: m-a aşezat în autobuz, dar ştia că la 5 staţii va fi bunică-mea care mergea la serviciu şi mă va găsi. Nu ştiu ce a fost în capul lui. Nici nu l-am întrebat. Ulterior, l-am mai văzut când aveam 12 ani. Am fugit de-acasă ca să-l cunosc. Bunică-mea n-a ştiut unde m-am dus. Am dispărut de-acasă o lună de zile. Era disperată. Eu m-am dus chiar să-l cunosc.


    Şi-a tatuat  pe braţ  chipul  bunicii  Aspazia
Şi-a tatuat pe braţ chipul bunicii Aspazia

Doar că, având 12 ani, nu puteam să conştientizez foarte bine ce se întâmplă. M-a ţinut o lună la el. El era cu aere de artist, cânta la chitară. După o lună m-a dus el acasă, înapoi la bunică-mea. Dar n-a oprit în faţa porţii. Bunică-mea dacă-l vedea, cred că-l bătea. Aşa că m-a lăsat la vreo şapte case mai încolo. Mama era şi ea atunci acasă. Revenise. Ea a fost într-un du-te vino. Ba mai pleca, ba mai venea. Dar eu n-am s-o judec niciodată. M-a făcut la 16 ani. Ce puteam să-i cer? Era un copil cu copil!”, a spus Bordea, în cadrul unui interviu pentru OK!Magazine. Cea care i-a rămas mereu alături a fost bunica Aspazia, de altfel o sursă de inspiraţie în numerele lui de stand-up. Chipul bun al celei care l-a luat sub aripa ei ocrotitoare a fost imprimat pe piele lângă tatuajul cu Batman. ”Urmează să mi-l desenez pe bunică-miu, să nu se simtă bunica singură”, povestea Bordea, într-un interviu pentru Antena 1. 

Zodiac - horoscop FOTO Shutterstock
Prințesa Kate Middleton și Prințul William, Profimedia jpg
cub horoscop bani
Cristina Pazurati în vizita la Tristan Tate FOTO Antena 3 CNN / Wowbiz
barbat suparat jpg
lidia fiica corneliu vadim tudor cum isi serba tatal ei ziua de nastere 802328 jpg
America Express Andreea Balan si Andreea Antonescu 6 amuleta Foto Antena 1 jpg
cub cornel Ilie png
image
image
image
image
image
image
 Constantin Enceanu este topit după nepoții săi
Monica Davidescu si Aurelian Temisan
 Nicu Covaci, invitat de seamă la ziua bunului său prieten și coleg, Ovidiu Lipan Țăndărică
roxana hulpe colaj jpg
cub theo rose png
adriana bahmuteanu